wtorek, 16 października 2018

Fazna gradnja okvirne hiše

Zakaj točno 6X6 je boljši

Uporaba standardnih velikosti gradbenih materialov je zelo priročna in, kar je najpomembneje, ugodna. Ni potrebe, da porabite več pri povezovanju ali obrezovanju delov. To velja tudi za gradnjo okvirne hiše. Standardna dolžina plošče je 6 metrov. Zato ima hiša 6X6 vse prednosti, ki omogočajo uporabo materialov standardne dolžine. V tem primeru bo gradnja hiše precej hitrejša in enostavnejša, medtem ko bo stavba visoka kakovost in zanesljivost.
  Fazna gradnja okvirne hiše

Značilnosti gradnje

1. Za izdelavo visokokakovostnih ščitov je precej težavno in težko. Prvič, je treba prenesti vse velikosti, dobesedno do "milimetra". Drugič, pritrdilni elementi ščita. Če jih kupite ločeno, ni vseeno, da so vsi primerni. Tretjič, pravilna izbira izolacijskih materialov in njihova namestitev na montažo. Če kupite pripravljeno, potem morate ugotoviti, katero vrsto izolacije uporabljate, na tem, katere modele tehnologije.
  Fazna gradnja okvirne hiše

Zelo podroben opis s slikami, fazno konstrukcijo in zasnovo okvirne hiše, od fasade do strehe z drobnim koncem, pa tudi s proračunskim septičnim rezervoarjem, elektriko in tako naprej.


Kaj naj zgradimo hišo?

Vredno je, da začnemo izbrati vrsto temeljev, izbiro in pripravo materialov. To počnemo. Kar se tiče graditve temelja, je to drugačen pogovor za vsako od njegovih tipov. Dotaknili se bomo le značilnosti, ki se nanašajo neposredno na konstrukcijo okostja na njem. Vendar nobena od njih ne bo preprečila poznejše izgradnje hiše druge vrste na istem temelju.
  Fazna gradnja okvirne hiše

Spodnji tiri

Naprava spodnjega dela se prične s polaganjem hidroizolacije na temelj takoj, preden namestite spodnji trim nosilec (glej, kako je vodotesen temelj). To se naredi tako, da strešni material med utrjevanjem temeljev ni poškodovan niti mehanično niti s sončno svetlobo.
  Fazna gradnja okvirne hiše

Izbira in namestitev osnove za okvirno hišo

Okvirne hiše imajo majhno težo, zato jim ni potrebno zgraditi težkih temeljev. Najpogosteje graditelji izbirajo kopel, kolono ali trakove. Na splošno je treba izbiro temeljev določiti s številom nadstropij stavbe in vrsto tal na dachi. Na primer, za eno zgodbo hiše je priporočljivo, da namestite stolpičasto strukturo na katero koli vrsto tal.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty