sobota, 20 października 2018

Notranjost trim kopel video

  Notranjost trim kopel video

Dokončanje pralnice

Sodoben pralni prostor je tuš kabina, ki je opremljena z več polici za zlaganje majhnih dodatkov. Za razporeditev prostora za pranje je treba uporabiti materiale, ki ne vsebujejo vlage, na primer ploščice, samonivelirne talne plošče in ploščice. So trpežni in trpežni. Da obiskovalci kopalnice na ploščici ne zdrsnejo, je v pralni prostori potrebno uporabiti gumijaste podloge ali lesene nosilce.

Kateri materiali se uporabljajo za kopanje

Pomembno je pri gradnji kopalnice notranja dekoracija. Vsakdo lahko prikaže domišljijo, tako da postaja postane prijetna in udobna za sproščanje in plavanje. Notranja dekorativna kopel je zelo pomembna. Pristojna dekoracija garderobe, tuš kabina - to je pomembna faza v gradnji. Pri tem morate pristopiti s polno odgovornostjo, da kasneje vam ni treba ponoviti svojega dela. Enako pomembno pri gradnji ima izbiro končnih materialov.
  Notranjost trim kopel video

Kako in bolje, da okrasite parno sobo

Soba parne sobe je najtežja in zahtevna za izbiro materiala. Tu bo najvišja temperatura in vlažnost. Glede na to je treba končati izbiro končnih materialov le na naravnih surovinah.
  Notranjost trim kopel video

Kakšno pasmo in razred lahko izberete?

Nekatere vrste lesa, kot je bor, ponavadi vsebujejo smolnate snovi, ki pri visokih temperaturah na površju izstopajo, se topijo in dišijo veliko.
  Notranjost trim kopel video

Prihranite čas in vire

Običajno so kopalnice zgrajene iz hišnih hiš, vendar zaradi ohranjanja časa in virov nekateri tvorijo kopališča iz pragov. Smatrani so najcenejši material. Nekateri, da bi prihranili, uporabijo pragove, odpisane z železnice. Edina pomanjkljivost pragovi je, da jih obdelamo s kreozotom za zaščito lesa in je precej strupeno. Ampak kljub temu, nekateri še vedno gradijo kopeli iz njih.
  Notranjost trim kopel video

Stenske obloge

Odgovoriti bi moral biti na izbiro lesa za obloge. Iglavci so najbolj odporni proti razpadanju, toda ko so ogrevani, lahko sprostijo smolo. Zato jih je bolje uporabiti, ko pokrivajo garderobo ali pranje. Od listnatih vrst ima hrast največji upor, vendar je zmočen; Pomemben dejavnik pri izbiri podloge - estetska stran vprašanja. Cedar, hrast in jelša imata bogato temno barvo, medtem ko imajo macesen, gaber in smreka svetlejšo barvo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty