wtorek, 16 października 2018

Gradnja cest v Rusiji

  Gradnja cest v Rusiji

Ujemite in prehitite... Belorusija

Cestna industrija ima ključno vlogo v vsakem sodobnem gospodarstvu. Zagotavlja zaposlovanje na stotine tisoč ljudi (in z njimi povezanih industrij - na milijone), obremenjuje domača podjetja za proizvodnjo materialov za gradnjo cest in proizvodnjo posebne opreme, spodbuja razvoj tehnologije.

Možnosti za gradnjo novih železnic v Rusiji

Mnogi še vedno zapomnijo tiste zadnje čase, ko so fantastične ideje izvajale sile ljudi, ki so navdušeni nad idejo, veliki gradbeni projekti so se začeli na celotnem ozemlju naše države. Strokovnjaki in navdušenci so od svojega doma odšli tisoče kilometrov, da bi zgradili nekaj novega in osvojili kraje na zemlji, da ljudje še niso hodili. Osnova vseh gradbenih projektov so bile ceste, železa in avtomobili. Dali so jim gradbeni material, ki ni bil na oddaljenih območjih. Zahvaljujoč gradnji cest danes lahko blago zamenjamo s sosednjimi državami in razvijemo oddaljene regije naše države. In dostaviti blago in surovine v osrednji del Rusije.
  Gradnja cest v Rusiji

KAKO IZGRADI CESTE V RUSIJI, EVROPI, AZIJI IN ZDA

»Vidiš,« je rekel drugi, »kakšno kolo! Kaj mislite, ali bo prišlo kolo, če se bo zgodilo, v Moskvo ali ne? «- Dosegel bo,« je odgovoril drug. "In mislim, da ne bo prišel do Kazana?" - "Ne bodo prišli do Kazana," je odgovoril drugi. - Mrtve duše, N.V. Gogol
  Gradnja cest v Rusiji

Gradnja cest v Rusiji

Že dolgo je bilo skupno napačno prepričanje, da so avtoceste v Ruski federaciji med najcenejšimi prevoznimi linijami na svetu. To seveda ni res, niso v glavnih številkah. Vendar pa je treba omeniti, da so posamezni projekti neverjetno veliki, kar presega meje svetovne prakse izgradnje cest. Toda kakovost platna se ne prilagaja kritiki.
  Gradnja cest v Rusiji

Chita Ostale novice 02.15.17

Rezident Salekharda je ugrabil pet avtomobilov v enem dnevu. Za vožnjo. / Na avtocesti "Surgut - Nizhnevartovsk" se je tovornjak s tovornjakom trčil. Trije ljudje so bili ranjeni. / Hollywood Star Harrison Ford se je skoraj zrušil v potniško letalo na svoji letali. Preberite več
  Gradnja cest v Rusiji

10 mesto: 3 cisterne Armata

Naš TOP se začne z avtoceste iz Kemerova v Novokuznetsk. To je prva hitrost v Sibiriji, na kateri lahko vozite s hitrostjo do 130 km / h. Nahaja se v enem najbolj gosto naseljenih delov in je sestavljen iz treh delov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty