poniedziałek, 15 października 2018

Montaža granitnih plošč

  Montaža granitnih plošč

Priprava sten za obloge iz granita

Tehnologija montaže fasade granita zahteva popolnoma ravne stene. Nerazumno je, da poskušamo izravnati steno z uporabo večje debeline lepilne rešitve. To bo pripeljalo do povečane porabe dragih lepil in časa do polaganja ploščic. Poleg tega je takšna pot polna dejstva, da bo ploščica še vedno položena neenakomerno.
  Montaža granitnih plošč

Delovanje granitne fasade

Kot je omenjeno zgoraj, je granit močno moč. Če je bila izvedba izvedena v skladu z vsemi zahtevami GOST, je popravilo fasade granita malo verjetno potrebno.
  Montaža granitnih plošč

Delo polaganja granita

Granitna obloga tal in sten se najpogosteje opravi z modificiranimi ploščami iz tleh in poliranimi tovarni, ki se razlikujejo po različnih barvah in velikostih. Iz takšnih plošč je mogoče ustvariti monokromatske površine, pa tudi postaviti mozaične risbe in plošče. Z uporabo posebnega orodja za rezanje - močne vodne žage z diamantnim kolutom je material dobil kakršnokoli obliko (če je to potrebno pri izdelavi zapletene slike s skice). Iz granitnih plošč, izrezanih po naročilu, lahko naredite ornament, ki združuje elemente glede na naravni vzorec.
  Montaža granitnih plošč

Rok dobave granita iz Kitajske

Čas dobave te ponudbe je 60-70 dni, od tega je potrebno 20 dni za naročanje in proizvodnjo ter 40-50 dni za dostavo po morju in železnici v Moskvo. Granit Capital LLC dobavlja granit od leta 2008 in ima dobro uveljavljene transportne kanale, ki zagotavljajo pogoje. Dostava v vsebniku do vašega predmeta je možna ali v drugih skladiščih v našem skladišču. Hkrati so v ceno vključeni stroški mehaniziranega pretovarjanja tovora.
  Montaža granitnih plošč

Malo lepot

Na koncu bi vam rad povedal o tako zanimivem zaključnem materialu, kot je porcelanska lončnica. To je umetni kamen, ki v svojih lastnostih in značilnostih celo nekoliko presega naravne materiale, vključno z granitom. To dosežemo s tehnologijo proizvodnje: uporabimo visokotemperaturno žganje surove mase pod tlakom.
  Montaža granitnih plošč

Kako izvajalci Yudu

Če se odločite, da obnovite fasado zasebne hiše ali okrasite tremo koče z granitnim kamnom, se obrnite na umetnike duuda. Nudijo širok spekter storitev za polaganje granita v obliki plošč ali tlakovcev. Specialisti, registrirani v Udu:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty