wtorek, 16 października 2018

Otroška soba naredi sami

  Otroška soba naredi sami

Razsvetljava in elektrika

Svetilke za drevesnice so potrebne v trajnih majhnih žarnicah, tako da žoga ali "kriva" lutka ne pade na žarnico. Svetlobne žarnice sami - žarnice z žarilno nitko v matični steklenici ali gospodinjec s troslojnim fosforjem pri 4200 K. Ti in drugi - pod pokroviteljskim mignonom (majhnim); oba sta najdražja v njihovih kategorijah, toda za otroke...
  Otroška soba naredi sami

Otroško sobo z lastnimi rokami

V iskanju materialov za otroški dekor, bodite pozorni na stare uganke. Iz njih lahko naredite zanimive aplikacije, tako da barvate podrobnosti, jih pritrdite na osnovno ploščo in jih postavite v okvir za fotografije. Baloni napolnjeni s helijem bodo zabavne dekoracije. Popravite nekaj takšnih kroglic na tleh, tako da se nahajajo na ravni otrokove oči. Šivate in lepite klobuke in dlake od preje do kroglic, pripravite smešne obraze - dekoracijo za otroško sobo opravite z lastnimi rokami.
  Otroška soba naredi sami

Prijava drevesnice fotografije

O tej temi se lahko pogovorite neskončno, vendar je bolje, da si ogledate zanimive zamisli, ki jih lahko uporabite, da bi otroška soba postala zanimiva in ekspresivna. Torej, poglejmo primere dekoriranja otroške fotografije za sobo.
  Otroška soba naredi sami

Kakšno sobo naj ima otrok

Otroška soba bi morala biti idealno prostorna in svetla. V tem lahko igrate igre na prostem. Vsebuje vse igrače in predmete, ki jih otrok uporablja. Prostor razširja zmogljivosti otroka, kar prispeva k raznolikemu razvoju.
  Otroška soba naredi sami

Popravite otroško sobo za dečka ali dekle z lastnimi rokami

Kot veste, ima otroška soba zelo pomembno vlogo pri razvoju in razvoju otrokovih osebnosti, ker je tu, da začne spoznavati zunanji svet. Zato smo se danes odločili, da organiziramo lastno šolo za popravilo, kjer bi bila odprta lekcija za otroške sobe brez izjeme uporabna za vse starše.
  Otroška soba naredi sami

Otroško pohištvo naredi sami

Ni potrebno imeti talenta tesarja, da bi ustvarili preprosto in funkcionalno otroško pohištvo ali notranjo opremo za otroško sobo. Včasih je nekaj preprostih transformacij dovolj in staro posteljo se bo spremenilo v novo posteljo, udobno in udobno. Predal za odpadke lahko zamenjate z drsnim mizo in prihranite prostor za organizacijo delovnega mesta. Vse je v tvojih rokah! Spletna stran DoForKids.ru ponuja ideje za otroško pohištvo z lastnimi rokami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty