sobota, 20 października 2018

Zamenjava strehe s stojali

Postopek zamenjave strešne prevleke za avto

  • Pri zamenjavi strešnih stojal morate ugotoviti, kje bo skupen. Glede na tehnologijo je za večjo vzdržljivost potrebna nova streha s stebri telesa, ki se zavaruje z offsetom (lestev). V ta namen se na straneh stebrov vrti točkovno varjenje, sprednji in notranji del stebrov pa se razrežejo. Potrebno je, da se kosi izkažejo na različnih višinah (vsaj 5-10 cm). Če je v stebrih okrepitev, jo je treba odrezati in variti na drugačni ravnini kot sprednji in notranji del. Če želite to narediti, boste morda morali rezati segment zunanjega dela stojala ("okno" velikosti 5 cm), ki ga nato zavarite nazaj.
  Zamenjava strehe s stojali

Tehnologija popravil strehe

Tehnologija dela se lahko nekoliko razlikuje glede na naravo in obseg škode. Posebne odločitve opravi izkušen mehanik šele po temeljitem pregledu škode. Glede na to, koliko časa in materialov, potrebnih za popravilo strehe, se cena lahko zelo razlikuje.

Razlogi, ki povzročajo popravilo stojala

S pogostimi hitrimi voznimi regali avtomobila se izkusite velika spremenljiva obremenitev od tlaka vetra. Uporaba strešnega prtljažnika na avtomobilu za prevoz blaga ima za posledico tudi predpasnike, ki predčasno obrabi, razpihajo in raztrgajo stojala. Če steber "vodil" in ga je mogoče videti okoli oboda vetrobranskega stekla in razdalje vrat, boste potrebovali popravilo karoserije, ki ga lahko hitro in poceni opravite na bencinski postaji v okrožju Primorsky v Sankt Peterburgu.

Zamenjava avtomobilske strehe

Zamenjava strehe je ena izmed najtežjih vrst popravil telesa. Morda bo to potrebno po hudi nesreči pri prevrnitvi avtomobila po bočnem udarcu z raztegnjenim strešnim nosilcem ali pri padcu težkega predmeta.
  Zamenjava strehe s stojali

Zamenjava avtomobilske strehe

Zamenjavam se ne more izogniti v primeru poškodbe rezervnega dela, ki je posledica udarca vozila, stranskega vpliva na oviro (les, ograja, stena), zato bo poravnava neučinkovita in draga.

Preverjanje predmeta pred delom

Kot je to pogosto v starejših hišah, je bilo veliko problematičnih področij: diagonala hlodovine se niso ujemala, v višini sten so bile neskladnosti, nekatera vozlišča so bila izdelana iz slabe kakovosti materiala itd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty