sobota, 20 października 2018

Tehnologija polaganja betonskega betona za lepilo

  Tehnologija polaganja betonskega betona za lepilo

Materiali in osnovna pravila za styling

Polaganje betonskega betona se izvede z lepilno raztopino (tovarniško suha mešanica). Vključuje cement, pesek, kot tudi hidrofobne, hidrofobne, plastificirne dodatke. Optimalna temperatura zraka, pri kateri poteka postopek, je od +5 do +25 ° C. Če je temperatura zraka nad + 25 ° C, je zaželeno, da se enote navlažijo z veliko vode.
  Tehnologija polaganja betonskega betona za lepilo

Orodje za polaganje betonskega betona

Da bi olajšali namestitev in pospešili postopek, je zaželeno, da imate na razpolago nabor posebnih orodij, ki so potrebna za izvedbo tega dela. Med takšnimi orodji je treba omeniti naslednje:
  Tehnologija polaganja betonskega betona za lepilo

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.

Lepilo za polaganje betonskega betona

Glavne sestavine lepila (posebne lepilne mešanice ali tanki kavlji): cement, drobni pesek, polimerna veziva, modifikacijski aditivi, katerih prisotnost omogoča, da se raztopina ne strdi pri temperaturi -10 ° C.

Navodila za polaganje betonskega betona za lepilo

Za to vrsto vgradnje je potrebno uporabiti lepilo optimalne konsistence. Primerna gostota lepila mora biti podobna debeli kisli smetani. Lepilo nanese z lopatico, nosilcem ali posebnim vedrom z ukrivljenim robom. Po nanosu lepila se gladi z lopatico. Po zaključku prvega je površina blokov izravnana s posebno ravnino za aerated concrete. Majhni drobci in prah, ki ostanejo po izravnavi, očistite s čopičem.
  Tehnologija polaganja betonskega betona za lepilo

Polaganje blokov betonskega betona

Tehnologija polaganja betoniranega betona je preprosta, vendar morate skrbno spremljati vse faze dela. V tem primeru bo delo hitro zaključeno, betonirana stena bo pridobila zahtevane lastnosti. Najprej morate pripraviti bloke in lepilo za polaganje. Okrepitev se uporablja za prvo vrsto, tako da se v zgornji del blokov razrežejo posebne reže, v katere se položijo ojačevalne palice in plast lepila. Lepilo se uporablja tudi za končne dele, po katerem se sosednji bloki tesno pritisnejo drug proti drugemu. Sestavina se po površini porazdeli z zobatim glavkom. Velikost zob glavnice mora biti približno 4-5 mm. Lepilo nanesemo s plastjo 3 mm.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty