czwartek, 18 października 2018

Projekti zimskih arbirjev z lahkotno

  Projekti zimskih arbirjev z lahkotno

Glavne faze oblikovanja zaprtih arbov

Proces razvijanja tega objekta vključuje celo vrsto dejavnosti. Končni cilj tega je priprava paketa dokumentov in risb za graditelje. Med predhodno razpravo o projektu se bo razvijalec strinjal s skupnimi stilskimi in volumetričnimi rešitvami kupca. Izbor materialov za glavne gradbene objekte.
  Projekti zimskih arbirjev z lahkotno

Oblikovanje in notranja ureditev "mangalnoy arbor"

Ker je gradnja del primestnega območja, mora biti izvedena v enakem slogu kot hiša in okoliške strukture. V tem pogledu so univerzalne lesene zgradbe, ki se prilegajo vsaki pokrajini.
  Projekti zimskih arbirjev z lahkotno

Pregled velikosti vzorcev

Seveda so arbori drugačni, od zelo majhnih do velikih gradbenih zgradb, ki jih sestavlja več prostorov, združenih z enim samim konceptom. To lahko vključuje ločen prostor za žar in majhno pokrito območje za potrebe gospodinjstev ter udoben prostor za sedenje pod skladiščem.
  Projekti zimskih arbirjev z lahkotno

Projekti zimskih arbirjev z lahkotno

V tem primeru izvajalec izvede razvoj projekta, ob upoštevanju njihovega finančnega stanja, zimskih gazebosov z žara in rasti petunije so zelo priljubljeni. Običajno se petunija goji iz semena, od februarja do marca, gazebos z žarom iz opeke in drugimi materiali iz umetno zelene barve. graditi gazebo s projektom gazeba z lahkotnikom, projektom gazeba z lahkotnikom, gazebo z odsekom za klop na ključ, strošek žara, velikost gazeba je 5,5m. Kitajska vrtnica se začne z življenjem z majhno.
  Projekti zimskih arbirjev z lahkotno

Arbor projekti z žara. Izobraževanje na ključ.

Oblikovanje gazebo na žaru je razvoj kompleksa, ki poleg samega dela sesalnika (sedežev, krošenj s sonca in dežja), kuhinje (žar s pečjo, tandoor, lonček, omare s posodami). V dobro organiziranem prostoru poletne hiše z žarom je vse na voljo: jedi, kuhinjska površina, umivalnik in oskrba z vodo. Poleg tega mora biti prostor za shranjevanje kurjenega lesa v bližini, ki lahko dodatno opravlja estetsko funkcijo. Za kuhanje na ognju je najbolj primeren les brina, jelše, češnje in s hrastovim lesom dosežemo najmočnejšo toploto v peči.
  Projekti zimskih arbirjev z lahkotno

Zaključna in zaključna dotika

Arbe iz opeke so dobre, da ne zahtevajo dodatnih zaključnih del. Če želite, lahko v svoji stavbi naložite naravni ali dekorativni umetni kamen. Treba je upoštevati, da bo masa naravnega kamna znatno povečala obremenitev na temelju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty