środa, 17 października 2018

Namestitev električnih cen električne napeljave

  Namestitev električnih cen električne napeljave

Izračun stroškov zamenjave električne napeljave v stanovanju.

Pokličite zdaj, se boste posvetovali in individualno izračunali stroške potrebnega dela in storitev električnega inštaliranja. Izračunajte stroške električnega dela z materialom in brez stroškov potrošnega materiala. Cene za električno delo v Moskvi in ​​moskovski regiji se oblikujejo glede na njihovo zapletenost in količino dela.

Cene za elektroinštalacijska dela

Električna napeljava je kompleksen večstopenjski proces, ki zahteva natančne izračune, izbor visoko kakovostnih materialov in skladnost z vsemi varnostnimi zahtevami, kar vpliva na ceno električnega dela. Slabo opravljeno delo ali nepravilno izbrani izdelki kabelskega vodnika lahko povzročijo:
  Namestitev električnih cen električne napeljave

Namestitev skritih kablov v stanovanju

Delo se začne z oblikovanjem dimnikov v steni. Od orodja, ki se uporablja perforator, stenski Chaser, mlinček. Utori so izdelani navpično ali vodoravno. Upoštevajte regulacijsko razdaljo do stropa, kotov sten, oken, vrat.
  Namestitev električnih cen električne napeljave

Specifičnost električnega dela

Preden izvedete namestitev električnih napeljav, strokovnjaki izračunajo skupno moč električne opreme. Obenem upoštevajo možnost njene povečave. Na podlagi izračunih mojstri izberejo potrebne materiale:
  Namestitev električnih cen električne napeljave

Vgradnja različnih vrst električnih napeljav.

Ožičenje je lahko zunanje ali notranje. Drugi velja za bolj moderen, v resnici pa se izkaže, da je kabel znotraj kabla in ni nevaren. Toda v številnih primerih je treba postaviti zunanjo napeljavo, še posebej, ko gre za oddaljene zgradbe, kjer takšna ožičenja prihajajo vzdolž podpornih stebrov. Cena električnega dela v Chelyabinsk zunaj poti manj.
  Namestitev električnih cen električne napeljave

Namestitev in zamenjava električnih napeljav

Vsak prebivalec stanovanja ali hiše potrebuje električno energijo. Brez tega prostor ne bo pokrit, električni aparati bodo delovali in tako naprej. Za to je na voljo posebna električna napeljava z izračunom preseka moči in kabla, ki je ločen od stikalne plošče v stanovanjih ali hišah. Sprememba električne napeljave se praviloma izvaja z uporabo kablov iz bakra, ki imajo najučinkovitejše karakteristike delovanja kot njihovi aluminijasti koluti. Obstajata le dve vrsti ožičenja: skrita in odprta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty