sobota, 20 października 2018

Poliuretanske plošče za ceno fasad

  Poliuretanske plošče za ceno fasad

Značilnosti poliuretanskih fasadnih plošč

V sodobnem svetu postane vse bolj priljubljena in priljubljena obloga stavb s fasadnimi ploščami, proizvajalci pa ponujajo različne vrste plošč, ki se uporabljajo za obloge.
  Poliuretanske plošče za ceno fasad

Fiber cementne fasadne sisteme

Ta material je prišel oddaljen od Japonske. Odlična okoljska učinkovitost izdelka zaradi odsotnosti azbesta in katrana v formuli. Material se lahko uporablja v industrijski in civilni gradnji. Poslovni in nakupovalni centri, okrašeni z vlakno cementnimi ploščami, dobro izgledajo. Dizajner bo enostavno izbral ali nastavil slog. Število nadstropij ni pomembno. Plošče so primerne za zunanje in notranje delo. Samo skrbi za material. Za čistočo in sijaj je pogosto dovolj dež deževnice. Pri vgradnji se uporabljajo posebne ključavnice - kljuke. Toda z debelino manj kot 14 mm lahko naredite z dekorativnimi žeblji ali vijaki.
  Poliuretanske plošče za ceno fasad

Sprednji paneli Thermopan - donosna rešitev

Fasadne kovinske plošče TERMOPAN z izolacijo iz poliuretanske pene zagotavljajo odličen videz vašega doma in znatne prihranke v energetskih virih ter z minimalnim časom in denarjem.

Slabosti poliuretanskih plošč

Kljub znatnemu številu pozitivnih kakovostnih lastnosti plošče poliuretanske pene imajo nekaj pomanjkljivosti. Negativni odtenki so predvsem značilni za slabe plošče brezvestnih proizvajalcev.
  Poliuretanske plošče za ceno fasad

Sprednji termopanel - kaj je to?

Če želite uporabiti obrazne opeke na objektu, vendar zaradi stroškov ali tehničnih težav to ni mogoče, potem so sprednje plošče za opečnato opeko možnost upoštevati. V Rusiji se fasadni termopaneli s klinker ploščami pogosteje uporabljajo pri gradnji in rekonstrukciji. Ta material (ti tudi imenovani opeke plošče) je tako priljubljen zaradi svojih edinstvenih značilnosti in razumne cene. Razumeli bomo, kakšni so stroški fasadnih panelov za opeko, cena je odvisna neposredno od debeline plošče in ploščice, ki jo izberete.
  Poliuretanske plošče za ceno fasad

Dokončanje hišnih fasadnih panelov v Tomsku

Izberite primerno za ceno, barvo in oblikovanje okrasne plošče je precej preprosta. Za popolno kombinacijo cenovno-oblikovalske kakovosti, morate določiti cenovno območje obloge, želeni videz in barvo fasade. Obstaja več skupnih vrst plošč:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty