poniedziałek, 15 października 2018

Vodovodna instalacija

  Vodovodna instalacija

Načrtujemo prihodnje delo

Popravilo naj začne s skrbnim načrtovanjem prihajajočih dogodkov. Porazdelitev cevi je eden najpomembnejših elementov, ki tvorijo sistem kanalizacije in oskrbe z vodo. Funkcionalnost strukture je odvisna od tega, kako dobro je načrtovana in izvedena. V fazi načrtovanja je treba opredeliti več pomembnih dejavnikov.

Možni načini namestitve umivalnika ↑

Namestitev umivalnika je odvisna od njegove oblike. Vgrajeni so umivalniki, ki so nameščeni neposredno na steno na nosilcih in umivalnike na podstavku, tako imenovani "tulipani". Druga vrsta ponorov - "moidodyr." V tem primeru je posoda vgrajena v posebno nočno mizo, pogosto opremljena s priročnimi predali za majhne predmete.
  Vodovodna instalacija

Namestitev ponorov in ponorov

Namestitev umivalnika je odvisna od njegove velikosti, vrste in oblike, to je na konstrukcijskih in konstrukcijskih značilnostih. Ponjave lahko namestite na nosilce, ki so pritrjeni na steno z vijaki z mozniki. Mešalnik je nameščen na steni neposredno nad umivalnikom ali je vključen v komplet. V slednjem primeru je priključen na cevi za oskrbo z vročo in hladno vodo s prilagodljivo povezavo, ki je za modele tulipnih tipov zaprta s stojalom. V zadnjih letih se takšni ponori iztisnejo s trga z lepšimi in praktično uvoženimi izdelki, ki so opremljeni s podstavki v obliki tabel. Odtok za odplake ob ponoju in ponorov je običajno opremljen s sifonom, ki služi preprečevanju blokade in odstranjevanju.
  Vodovodna instalacija

Montaža vodovodne instalacije: značilnosti naročila

Če se obrnete k nam, ste lahko prepričani v pravilnost nalog, ki ste jih nastavili. V tem primeru brez predhodne odobritve delovnega načrta ni dovolj, zato se morate pripraviti vnaprej.
  Vodovodna instalacija

Montaža cevi v stanovanju.

Sodobne zahteve za različne gospodinjske uporabne sisteme danes danes ne pomenijo samo prisotnosti različnih sanitarnih komunikacij v hiši, temveč tudi njihovo premišljeno lokacijo, zaradi česar je naše bivanje v udobnem stanovanju zelo udobno in udobno.
  Vodovodna instalacija

Vodovodni stroški

Iz zapletenosti nalog je uporabljena oprema in uporabljeni materiali odvisni od cen za vgradnjo vodovodne napeljave. Pri popolni zamenjavi cevi je nameščen vodovod:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty