wtorek, 23 października 2018

Zamenjava skrilavca

  Zamenjava skrilavca

Postavitev skrilavca brez odmika

V tem primeru varčujete strešni material. Vendar pa je to, da je sam, precej težko. Pri izvedbi zlaganja na ta način so koti razrezani za širino valov in višine 120-140 mm. Za polaganje elementov premaza od leve proti desni, je treba spodnje kotičke vsake zgornje vrstice odrezati s strani, ki pokriva prejšnji list skrilavca, položen vodoravno.
  Zamenjava skrilavca

Sodobne tehnologije prihajajo do reševanja ↑

Vendar pa obstajajo predlogi za popravilo strehe, ki temelji na uporabi sodobne tehnologije. Predvsem so priljubljena priporočila o uporabi, na primer, trakov različnih širin in dolžin - to so primerne za razpoke različnih velikosti. Takšni materiali so ponavadi več barv, tako da lahko izberete pravega in čim bolj skrijete sledi popravila. Poleg tega proizvajalci ponujajo tesnilne hidroizolacijske materiale za področja:
  Zamenjava skrilavca

Kateri materiali naj popravijo skrilavca

1. Bitumenska tesnilna masa za popravilo skrilavca. Pred tem so bile razpoke zatesnjene z bitumensko smolo, segreto na 150 stopinj. Takšno delo zahteva profesionalnost, za amaterja pa je to preprosto nevarno. Obstaja možnost razpokanja razpok s tesnilnim materialom, ne da bi imeli kakršnekoli spretnosti in tesnjenje je zanesljivo.
  Zamenjava skrilavca

Zamenjava skrilavca

Vsaka zamenjava strešne skrilavice zahteva navzočnost strokovnjakov, ki znajo pravilno opravljati to zahtevno delo s pomočjo tehnologije. Pri zamenjavi starega, slabšega kritja je treba upoštevati varnost, zato morajo delavci imeti varnostni pas, nedrseče čevlje, oblačila, rokavice, očala, hojo na strehi pa morajo biti na posebnih lesteh, nameščenih na vrhu strehe.
  Zamenjava skrilavca

Decking za zamenjavo skrilavca

Profilirana pločevina ali valovita pločevina je kovinska pločevina, ki se hladno valjana s posebnimi stroji, po kateri je prevlečena s plastjo cinka (ali druge zmesi), pogosto s plastjo polimerne barve in laka. Najbolj priljubljen polimer je poliester, ki je na voljo v vseh barvah. Dražje, pa tudi bolj zanesljive premaze veljajo za plastisol, Pural.
  Zamenjava skrilavca

Kako preprečiti nastanek mikroskopov

Popravilo skrilavca je potrebno, če je bilo izpostavljeno zunanjemu mehaničnemu udarcu, ki je kršil celovitost premaza. Najpogostejši vzrok je:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty