sobota, 27 października 2018

Hišni projekti

Dodatna izbirna orodja v katalogu hišnega projekta

Kartica projekta vsebuje največ informacij o tem. Poleg postavitev, dimenzij in tabel z značilnostmi so:

Projekti hiš in vikend

Izbira projekta za hišo, koča je pomemben korak. V tem poglavju je priložnost, da se ne seznanite samo s pripravljenimi hišnimi projekti, temveč tudi razpravljate o posameznih projektih. Prav tako lahko postavljate vprašanja o arhitekturnem oblikovanju.
  Hišni projekti

Gradnja hiš in vikend

BENPAN je tehnologija, zasnovana za gradnjo hiše v vsakem letnem času. Garnitura armiranobetonskih rebrastih plošč BENPAN je v skladu s projektom oblikovana v tovarni, kar omogoča visoko arhitekturno raznolikost in edinstvenost vsake hiše. Tudi pri gradnji hiše ali koče v skladu s standardnim dizajnom, bo vsaka hiša edinstvena, saj vam tehnologija omogoča, da hitro zgradite osnovno hišo - temelj, stene in tla - in jo nato s pomočjo fasadne dekoracije dekorirate po svoji volji.

Projekti lesenih hiš "Forest Line" - kakovostno delo strokovnjakov

Danes vsak razumen človek, ki namerava začeti graditi svojo hišo (iz lepljenega laminiranega lesa, iz profiliranega ali zaokroženega dnevnika), pripravi projektni načrt za prihodnjo gradnjo. Konec koncev je oblikovanje pomembna in potrebna stopnja gradbenih del, na kateri ni odvisen samo estetski videz lesene hiše, temveč tudi njegova funkcionalnost, trajnost, zanesljivost, kakovost in seveda končni stroški. Zato ne glede na vrsto načrtovane gradnje: obe hišici, hišah in zemljiščih - vse nestanovanjske in stanovanjske hiše, izdelane iz hlodov ali lesa, zahtevajo strokovno pripravo projektov lesenih hiš s pomočjo poklicnih oblikovalcev.

Kako ustvariti projekt doma?

Obstaja skica in delovni osnutek hiše ali koče. Izvedejo se zaporedoma. Stranka je v obliki skic, ki osvetljujejo slog, planiranje in prostorsko-prostorske rešitve, kot tudi risbe s shematičnim stavbnim načrtom, nadstropji stavbe, streho, fasado
  Hišni projekti

Priljubljene vrste hišnih in kočinskih projektov

Vsak od nas želi živeti v prijetni udobni hiši, ki bo z izrednim "poudarkom" izstopa iz sosednjih stavb. Hkrati je dodeljeni proračun pogosto omejen na določen znesek. Da bi našli optimalno ravnotežje med stroški gradnje programa in vašimi željami, smo pripravili impresiven izbor že pripravljenih projektov hiš in hiš.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty