poniedziałek, 22 października 2018

Slike abstraktne

  Slike abstraktne

1 Vrste in sestava slikarskega dela

Slikarska dela so zadnja faza vseh gradbenih del. Slikarska dela vključujejo barvanje površin prostorov in fasad z različnimi barvnimi kompozicijami, ki ščitijo pred prezgodnjo obrabo in povečujejo življenjsko dobo zgradb in objektov. Barvanje se izvaja za izboljšanje sanitarnih in higienskih pogojev prostorov ter za dekorativno in umetniško dekoracijo prostorov in zunanjosti stavb. Glede na namen stavbe in zahteve po zaključku je lahko barva preprosta, izboljšana in kakovostna glede na stopnjo kompleksnosti in kakovosti. Kategorija barvanja je podana v odločitvi o izdelavi.
  Slike abstraktne

Načela izbire barve

Notranja barva so povečane zahteve glede njihove toksičnosti in varnosti. Treba je omeniti, da so nekatere barve in laki načeloma varni za odrasle, vendar zelo škodljivi za otroke in živali. Te vključujejo barve, ki vsebujejo svinec in njegove spojine, na primer, belilo.

Pripravljalna dela

Po odločitvi o vrsti barve, s katero bomo sodelovali, ocenjujemo, koliko odstotkov celotnega volumna barvane površine bo v vsaki barvi. V povprečju za tiste, ki prvič to delajo prvič, barve za slikanje trajajo enako kot za enakomerno barvanje. Tako boste za dokončanje stene potrebovali približno dvakrat več volumnov barve vseh kombinacij.
  Slike abstraktne

2. NAVODILA ZA TEHNOLOGIJO PROIZVODNJE DELA

a) Mavec

1. Mavčno delo se izvede najprej v 1. nadstropju, nato pa na 2., 3. in nadaljnjih nadstropjih s prehodi v tla iz ene kavlje na drugo. Gradbena dela na ometih se izvajajo v tistih odsekih, kjer se postavitev objektov ne izvaja.
  Slike abstraktne

Končna tehnologija

Splošne informacije

Zaključna dela v gradbeništvu se izvajajo tako, da dajejo zaščitne in dekorativne lastnosti površinam zgradb ali objektov. Izvedite zaključna dela med ali po namestitvi zgradbe (zgradbe) ali v procesu izdelave tovarne. Zaključna dela so razdeljena v dve skupini:
  Slike abstraktne

Slike abstraktne

  • Obstaja seja, in še vedno potrebujete pisanje seminarske naloge ali teze?
  • Naučite se in delajte in še ni časa za pisanje?
  • Stroga učiteljica zahteva, da so vsi izračuni in urniki odlični, zato je bolje narediti delo po naročilu!
Pisanje teze je naloga, za katero veliko študentov nima dovolj časa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty