sobota, 27 października 2018

Gradnja prometne infrastrukture

  Gradnja prometne infrastrukture

Objekti prometne infrastrukture

->

Objekti prometne infrastrukture

Načrtujemo in gradimo objekte prometne infrastrukture, in sicer: nadvozi, cestni predori, urbane in medosne ceste, cestne povezave, pa tudi pomožne tehnične objekte. Delamo s komercialnimi organizacijami, vladnimi agencijami, pristojnimi za prometno komunikacijo.
  Gradnja prometne infrastrukture

Poslovni centri

Lastniki so zainteresirani za povečanje cenovne privlačnosti poslovnega centra za potencialne najemnike. Skupina TELROS ponuja lastnikom poslovnih centrov širok spekter storitev za gradnjo tehnične opreme: pred-projektiranje in projektiranje, gradnja nizkonapetostnih omrežij in SCS, polaganje kablov iz optičnih vlaken, dobava opreme, namestitev varnostnih sistemov (nadzor dostopa, varnostni in požarni alarmi) celovit spekter telekomunikacijskih storitev in zagotavlja celovito vzdrževanje nameščenih sistemov in opreme v stavbi.
  Gradnja prometne infrastrukture

Kaj lahko gre pod vodo?

Področje razdeljevanja večletnega (večnega) permafrosta v Rusiji znaša približno 11 milijonov kvadratnih metrov. km, kar je skoraj 65% države. Na teh ozemljih se nahajajo morsko in rečno pristanišče, avtoceste in železnice, letališča, terminali itd. Posledice neugodnih podnebnih sprememb lahko neposredno vplivajo na pogoje njihove gradnje in delovanja. Poleg tega je leta 2014 ministrstvo za obrambo poročalo o izgradnji 13 vojaških letališč na Arktiki.
  Gradnja prometne infrastrukture

33.2.2. Železnice in železniška infrastruktura

zahteve za izdajo dovoljenj za dovoljenje za delo v zvezi z organizacijo gradnje, obnove in prenove železniške in predmetov železniške prometne infrastrukture, da bi pritegnili razvijalec ali stranko na podlagi pogodbe, pravna oseba ali samostojni podjetnik posameznik (glavnega izvajalca) (razen v izjemno nevarnih in tehnično zahtevnih objektov, objektov uporabo ATOMSKA ENERGIJA)
  Gradnja prometne infrastrukture

Pooblastila, naloge in funkcije

Oddelek opravlja naloge, ki so mu dodeljene v zvezi z vsemi lastniki infrastrukture javnega železniškega prometa, prevozniki, upravljavci železniškega voznega parka, lastniki nejavnih železnic in drugih pravnih oseb ter posamezniki, ki delujejo na področju železniškega prometa, pa tudi v zvezi z vsemi pošiljateljev, prejemnikov, drugih pravnih oseb in posameznikov, ki so uporabniki storitev železniških organizacij prevoz v regiji svoje dejavnosti.
  Gradnja prometne infrastrukture

ŽELEZNIŠKI PROMET

Razširitev proizvodne zmogljivosti pristanišča Novorossiysk za pretovarjanje blaga, dostavljeno v pristanišče in izvoženo iz pristanišča po železnici, je omejeno z možnostmi razširitve železniške povezave Novorossiysk. Nadaljnji razvoj pristanišča je možen le, če se gradnja drugega železniškega vstopa v pristanišče.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty