środa, 24 października 2018

Gradimo okvirno hišo

  Gradimo okvirno hišo

Frame house do-it-yourself 6x8: navodila po korakih

Za gradnjo te vrste hiše zahteva ne-vlažno mesto, po možnosti z dobrim drenažnim sistemom. Projekt hiše bi moral biti izdelan na podlagi načina uporabe hiše: celo leto ali samo sezonsko. Prostor med ščitniki, ki je napolnjen z izolacijo, vam omogoča udobno življenje v hiši in pozimi.
  Gradimo okvirno hišo

Kaj je zgrajena hišna hiša in njegove vrste, odvisno od materiala?

Pojem "okvirna hiša" je treba razumeti dobesedno. Stavba bo dejansko sestavljena iz notranjega okvira, ki bo s posebnimi materiali zaščiten od znotraj in zunaj. Za zunanjo in notranjo oblogo se uporabljajo oba pločevina (cSP, OSB in vezan les), kot tudi oblikovani (blok, stenska opaža ali imitacija bar). Notranji steni so napolnjeni s katero koli izolacijo - steklena volna, mineralna volna, polistirenska pena ali pena. Glavni nosilec stavbe je razdeljen na okvir, ki je lahko lesen in kovin, čeprav se prva možnost uporablja veliko pogosteje.
  Gradimo okvirno hišo

Značilnosti gradnje

1. Za izdelavo visokokakovostnih ščitov je precej težavno in težko. Prvič, je treba prenesti vse velikosti, dobesedno do "milimetra". Drugič, pritrdilni elementi ščita. Če jih kupite ločeno, ni vseeno, da so vsi primerni. Tretjič, pravilna izbira izolacijskih materialov in njihova namestitev na montažo. Če kupite pripravljeno, potem morate ugotoviti, katero vrsto izolacije uporabljate, na tem, katere modele tehnologije.
  Gradimo okvirno hišo

Priklop in montaža sten okvirja

Ko so sestavljene vse stene okvirja, so stene okvirja sestavljene in priklopljene. Ta postopek zagotavlja povezavo vseh sten z drugim vrhom, ki se razlikuje od prve nasprotne dolžine.
  Gradimo okvirno hišo

Koliko je namestitev trupov na podlagi povprečne plače

Delavci, ki bodo delali v vašem objektu, prejmejo plačo, ki bi morala biti vsaj enaka povprečni mesečni plači na vašem območju. Zato morate za izračun plačila poznati naslednje podatke:
  Gradimo okvirno hišo

Prvi koraki gradnje

Okvirna hiša se razlikuje glede hitrosti gradnje, enostavnosti konstrukcije, dobre toplotne izolacije, udobja. Ne potrebuje težkih temeljev, saj sestoji iz okvirja, na katerega je pritrjena toplotno izolacijska plast. Za soočanje s fasado lahko uporabite katero koli od obstoječih materialov na gradbenem trgu. Prednostno določena z metodo montaže okvirne hiše. Obstajajo tri:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty