piątek, 26 października 2018

Dekoracija v pritličju

  Dekoracija v pritličju

Postopek zaključevanja talne obloge

To je zelo pogost in zelo izviren način zaključka kleti. To je zelo enostavno delo s tiru, je trajno in popolnoma prikrije pomanjkljivosti površin podnožja. Obstaja klet tiru, vinil, kovine in lesa.
  Dekoracija v pritličju

Dekoracija v pritličju

Zaključitev kleti je sodoben način rekonstrukcije obstoječih prostorov v deželi

Med gradnjo večine hiš v domovini prevzemajo prisotnost ne samo kleti, temveč veliko bolj obsežno sobo - tako imenovano klet. Podobno pomembno vprašanje poleg gradnje samega sebe in s tem povezanega dela je zaključek kleti v Sankt Peterburgu. To velja ne samo za nove stavbe, ampak tudi za obstoječe.

Katere sobe se nahajajo v kleti

Obstaja veliko idej, ki so lahko na nižji ravni hiše. Bolje je, če to niso tiste sobe, v katerih spijo in zato večino svojega življenja preživijo, temveč bivalni prostori občasnih bivanja, ki opravljajo določeno funkcijo. To vključuje domači kino, biljardno sobo z barom, savno z bazenom, vinsko klet, otroško igralnico, telovadnico, zimski vrt in garažo. Glede zadnjih štirih različnih strokovnjakov obstajajo utemeljeni dvomi.
  Dekoracija v pritličju

Kako in od česa stene kleti

Posebni pogoji delovanja bistveno omejujejo izbiro materialov za klet. Praviloma je treba uporabiti naravni ali umetni kamen. Najpogosteje so monolitne betonske konstrukcije, stene blokov FBS, pene blokov.
  Dekoracija v pritličju

Kopanje jame pod pritličjem

V skladu z urejenimi dokumenti je višina kleti 2,5-3,0 m, po potrebi pa lahko višino povečate. Izkopavanja se kopajo do globine, do katere želite poglobiti prihodnje območje, plus prostor za vse potrebne komunikacije. Toda preden načrtujete to nadstropje, se morate odločiti, kakšne vrste tal na vašem spletnem mestu. Če je tla s površinsko podzemno vodo, globina jame ne sme preseči enega metra. Da bi pritličje bilo 2,5 metra in višje, morate dvigniti tla in odlagati odpadke. Vendar bo ta možnost dražja in ne ekonomična. Če na mestu pride do stagnacije vode, je treba v tem primeru izsušiti gradbišče in odtok.
  Dekoracija v pritličju

Notranja zaključna klet

Ko se v kleti zaključi grobo delo, kot so izolacija tal, sten in vogalov, dobra vodoodpornost in zanesljivo tesnjenje vseh spojev in lukenj, lahko pri izbiri materiala nadaljujete z zaključnim delom. Pravilno zgrajena podlaga ščiti pred vlažno vlago in vlago celotno fino obdelavo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty