czwartek, 25 października 2018

Polni suhi estrihi napolnite

  Polni suhi estrihi napolnite

Temeljne razlike med suhim sistemom poravnave

Izraz "polsušen estrih" dobimo z zmanjšanjem količine vode, uporabljene pri pripravi raztopine. Pri mešanju je uveden samo minimalni tok tekočine, ki je potreben za hidratacijo cementnih molekul, tj. da jih vključijo v oblikovanje močnih kristalnih vezi.
  Polni suhi estrihi napolnite

Priprava površine

Če se stari estrihi popravljajo in zamenjajo, je popolnoma odstranjen navzdol do osnove. Ne puščajte krajev, kjer se zdi, da se običajno držite navzgor. Po popolnem demontaži lahko površino očistite pred umazanijo in prahom. Zaželeno je, da se celotno območje premika, vendar pa lahko brez nje, glede na uporabo sloja hidroizolacije.
  Polni suhi estrihi napolnite

Kaj je pol suhega estriha

Stisnjena je cementno-peskovna malta, ojačan s posebnim vlaknom z najmanjšo vsebnostjo vode, ki jo s pnevmatskim napajalnikom (ali, tako imenovano, maltno črpalko) dobivamo do precej velike višine, nato enakomerno položimo na podlago in previdno izravnavamo s posebnimi orodji (pravili, lopatami in lopatami).
  Polni suhi estrihi napolnite

Karakterizacija polsuhega poravnavanja ↑

Polsušni estrih je poravnava tal z uporabo trde polsuše cementne peskovne malte, katere trdnost je zagotovljena s kovinsko mrežo ali z dodatkom polipropilenskih vlaken. Ta vrsta estriha je izraz križ med mokrim estrihom in suhim estrijem. Če lahko s suhim estrijem nadaljujete z nadaljnjim delom takoj, po mokri - po 2-4 tednih (do 28 dni), nato pa s polsušnim - po 4 dneh.
  Polni suhi estrihi napolnite

Prednosti polsuhega estriha

Začnimo v redu. Prva stvar, ki jo je treba upoštevati prednosti polsuhega estriha, je dejstvo, da lahko na osnovi tega naredite popolnoma ravno površino. Na podlagi tega sklepamo, da polsuški talni estrihi v Sankt Peterburgu vam omogočajo, da ustvarite več ravne podlage in zagotovite, da je tla različnih debelin združena v eni ravni, če popravilo vključuje njihovo kombinacijo. Po potrebi lahko naredite tudi naklon, če so takšne značilnosti prostora. V primeru vlažnega estriha bodo takšne manipulacije problematične.

Kaj je talno polnilo

Izravnavanje tal - zelo pomembna stopnja dokončanja prostorov. Pred polaganjem talnih oblog je treba opraviti. Ko zalivate mojster, postavite poseben izravnalni sloj na dno tla. Stroški polnjenja tla so odvisni predvsem od območja, izbrane metode in stanja grobe površine. Zato je treba v vsakem primeru posebej navesti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty