czwartek, 25 października 2018

Stucco fasadna tehnologija

  Stucco fasadna tehnologija

Fasadni omet: tehnološke prednosti

Vsi sodobni materiali za obloge iz fasade imajo precej pomembno prednost, zahvaljujoč njihovi uporabi, kljub nenaravnosti, tako rekoč, - to je enostavna in hitra namestitev, ki praktično ne zahteva posebnih kvalifikacij. V zvezi s tem se seveda izgublja zaključna fasada z ometom, saj je ta proces precej dolg in težak. Zaradi tega, da bi oseba svobodno opustila vse vrste inovacij, se mora seznaniti s prednostmi "zastarelih" tehnologij. Kaj nam daje uporabo ometa za fasado?
  Stucco fasadna tehnologija

Izbira vrste izolacije za omet

Celoten seznam zaključnih del je običajno načrtovan vnaprej, zato je tudi v fazi izbire izolacije vredno razumeti lastnosti različnih vrst materiala, da jih omočite z uporabo pravilne tehnologije. Najpogosteje se kot material za toplotno izolacijo fasad uporablja polistirenska pena (polistirenska pena) in mineralna volna.
  Stucco fasadna tehnologija

Vrste mrež, ki se uporabljajo za omet

Izbira mreže, ki se uporablja za omet, je odvisna od značilnosti končnih materialov in želenega učinka. Pomožni materiali se razlikujejo glede na vrsto uporabljenih surovin:
  Stucco fasadna tehnologija

3. Dolga življenjska doba

Okrepitev fasade za različne načine nanašanja dekorativnega ometa v primerjavi s slojem kitov pred slikarstvom s specializiranimi lepilnimi sestavami s specializiranimi mrežami in komponentami iz fasadnih izolacijskih sistemov s tanko ometno plastjo, bolj grobo od kitov, vendar s povečanimi karakteristikami do življenjske dobe, prepustnosti hlapov oprijem, stres v notranjih plasti strukturnih zidov mavca.
  Stucco fasadna tehnologija

Tehnologija nanašanja mokrega fasadnega ometa

Konvencionalni omet se lahko uporablja pri temperaturi +5 do +30, vlažnost v 70, če v navodilih proizvajalca ni drugače določeno (obstajajo spojine z modifikatorji, ki povečajo odpornost proti zmrzovanju).
  Stucco fasadna tehnologija

Vrste fasadnih ometov za zaključevanje sten:

  • Okrasne stucco fasade

Okrasitev fasade hiše z dekorativnim ometom zagotavlja strukturo privlačnega videza in znatno zmanjša stroške uporabe gospodinjske energije. Za ustvarjanje izvirnega dekorativnega učinka je ta vrsta ometa nepogrešljiva, ko se soočamo s hišo. Visokokakovosten dekorativni omet ne zahteva nadaljnjega obarvanja, saj že vsebuje mešanico kamnov (marmorja), barvnih pigmentov, kremenčevega peska, skorje, silikona in akrila;

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty