środa, 24 października 2018

Polaganje ploščic

  Polaganje ploščic

Priprava talne površine za polaganje ploščic

Z uporabo perforatorja (dobro ali preprosto izvijač s kladivom #), morate odstraniti svoje stare keramične ploščice s površine (razstavljanje), estrih in hidroizolacijo. Ko potrebujete dober kraj za ravnanje v vogalih. Če najdete vrzeli ali luknje, uporabite lepilo za ploščice in jih dobro zalepite. Če se to ne naredi, hidroizolacija ne bo dovolj močna. Za izolacijo s polistirensko peno.
  Polaganje ploščic

Torej, kje bomo začeli polagati ploščice?

Seveda v začetku pripravljamo stene. Pred nekaj desetletji, klešče, strokovnjaki za polaganje ploščic, tega operacije niso niti poznali. V času Sovjetske zveze so na ploščadi postavili ploščice, nivo zidov pa je bil odstranjen z malto, s čimer je bila nastavljena debelina sloja. To je bilo grozno, saj ni bilo mogoče storiti veliko časa, če je plast malte imela dostojno debelino. Kot je nekoč govoril: »Vesel sem, če naredim dva kvadrata na dan. In če ne, potem sem razburjen. "

Korak 2 - Kiti in glavna hrapavost

Majhne razpoke in nepravilnosti je treba postaviti z lopatico ali lopatico ali zatesnjeno z izravnalno maso. Pred polaganjem ploščic je potrebno uporabiti osnovni premaz, ne glede na vrsto substrata. Globinsko penetracijsko sredstvo ali lepilna emulzija se nanese s širokim čopičem ali barvnim valjčkom. V prostorih z visoko vlažnostjo zraka ali v vlažnih prostorih, kjer je možno brizganje vode, se dodatni izolacijski sloj nanese na podlago.
  Polaganje ploščic

Katera orodja so potrebna

Priprava vseh potrebnih materialov in orodij vnaprej omogoči čim bolj učinkovito in učinkovito polaganje ploščic v stranišču. Ko je vse, kar potrebujete, pri roki, ni potrebe, da bi ga motili iskanje po določenem orodju. Na prvi pogled se lahko zdi dolg seznam, vendar v njem ni nič grozljivega, veliko orodij, ki so naštete, lahko nadomestijo drugi, ki so pri roki.
  Polaganje ploščic

Pomembne odtenki

Mnoge nepredvidene uporabe suhih zidov v kopalnici so dvomljive, saj se navadni mavec boji vlage. Kot del suhih zidov je res stisnjen sadre in razrezan odpadni papir. Ta kombinacija je omogočila izdelavo ognjevarnega in okolju prijaznega materiala z dobrimi lastnostmi trdnosti in toplotno izolacijo.
  Polaganje ploščic

Priprava površine

Prva stvar je, da pripravimo površine. Najpogosteje je treba stene in tla pred polaganjem ploščic izravnati. Da bi razumeli, ali morate to storiti v vašem primeru, se obvarujte z lasersko ali vodno gladino in gradnjo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty