czwartek, 25 października 2018

Polaganje skodelic na gazebo

  Polaganje skodelic na gazebo

Podloga za vgradnjo ploščic

Nato postavite oblogo pod skodle, saj lahko uporabite oblogo preproge, kot je oznaka RUFLEX KEL ali UEL. Idealen je za ustvarjanje zanesljive zaščite pred vlago iz ogrodja za lesene zaboje.
  Polaganje skodelic na gazebo

Loose tla

Neprimerna namestitev strešnega krova je najpogostejši problem, s katerim se srečujem pri pregledu stavbe. Če se talne obloge zamašijo, je pritrjevalec "samodejno praznjenje", zaradi česar štrleče glave žeblja poškodujejo plošče mehke ploščice in povzročijo puščanje. Vendar pa je iztiskanje žebljev povsem možno s časom in na trdni strehi. Poiščite problem žebelj, ga izvlečem in nato zamenjam poškodovano ploščo.
  Polaganje skodelic na gazebo

Prednosti mehke ploščice

Pokrivanje strehe z mehkimi ploščicami zmanjša mehanski učinek mase strešnih materialov na zaboj in strešni sistem. Masa tega strešnega materiala je le 8 kg / m2, medtem ko njegova ekvivalentna keramika tehta okoli 45 kg / m2. Streha je narejena iz mehke ploščice z nagibom v dovoljenem razponu od 12 do 90 °, v drugih primerih pa uporabite drug material za strešne kritine. Glavne prednosti skodle so naslednje:
  Polaganje skodelic na gazebo

Arbor strešni material

Do neke mere je treba vrtne konstrukcije kombinirati z glavno stavbo, še posebej, če so zgrajene v bližini, zato praviloma vsebujejo elemente, ki vključujejo notranjost hiše: kamen ali opeka, podobna tisti, ki se uporablja na fasadi., ponovitev vzorca ponarejenega predmeta, če obstaja. Mehka streha za gazebo, če posnema pokritost stanovanjske stavbe, je sprejemljiva možnost.
  Polaganje skodelic na gazebo

Prednosti skodle

Ta osnova ima glavne prednosti - majhna teža in nizka cena. Enostavnost mehkih ploščic vam omogoča, da ustvarite temelje in hiša ni precej velika, zahvaljujoč temu pa je prihranek na gradbenih materialih in plačilo za delo. Poceni stroški strešnega materiala vam omogočajo tekmovanje s težkimi strešnimi kritinami.
  Polaganje skodelic na gazebo

Neodvisno vgradnjo in strešno kritino hiše z mehkimi ploščicami

Mehka ploščica je odličen strešni material z veliko prednosti. Med njimi - absolutna tesnost, lahka teža, vizualna privlačnost, možnost uporabe na strehah različnih oblik, daljša življenjska doba. Poleg tega se dež na taki strehi ne pojavi, ampak se šokira. Uporaba tehnologije je na spletnih straneh proizvajalcev in na vsaki embalaži materiala. Govoril bom o mojih izkušnjah s ploščico Tegola.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty