niedziela, 21 października 2018

Mavec kupiti

  Mavec kupiti

Dekorativne barve in ometi

Dekorativni omet in barva sta ena od vrst premazov za strop in stene, ki ni namenjena izravnavi površine, temveč služi izključno za estetske namene. V zaključni fazi zaključnih del se dekorativna stenska barva nanese nad izravnalno plastjo. Barvo je treba nanesti v sloje in se ustaviti, da se posuši, čeprav to ni praktična težava. Za prodajo dekorativne barve ali omet v vedrih v obliki mešanice, pripravljene za uporabo.
  Mavec kupiti

Nakup gradbenih kemikalij po veleprodajnih cenah od proizvajalca

Gradbena kemija je nepogrešljivo orodje med gradbenimi in zaključnimi deli. Gre za različne sestavke, ki vključujejo lepila, peno, tesnila itd. e. Njihova uporaba izboljšuje kakovost gradbenih del in prihrani čas.
  Mavec kupiti

Lastnosti in značilnosti elastičnega ometa

  • Odlično ohranja barvo, tudi v ekstremnih vremenskih pogojih;
  • lahko barvamo z lateksno barvo, da spremenimo barvo stene in fasade;
  • neomejena izbira barv;
  • po strjevanju, odpornem proti zmrzali in odmrzovanju;
  • posuši v 12-24 urah, se strdi v 2-3 tednih;
  • se lahko nanese na površino skoraj vseh vrst;
  • prevleka ima visok koeficient prepustnosti hlapov, omogoča gradnjo pravilne izmenjave zraka in vlage;
  • material je enostaven za uporabo: pri nanašanju na navpične površine ne kaplja z lopatico, ga je enostavno nanositi in razširiti po površini.

Potrošnja

1,5-2,5 kg / m2
  Mavec kupiti

Dekorativni omet sami naredi - kako narediti proračun in izvirnik.

Mnogi ljudje, ki nameravajo sami popraviti v svojem domu, menijo, da je dekorativni omet izjemno zapleten in drag način za dokončanje sten. Toda v resnici, ob poznavanju nekaterih skrivnosti, boste presenečeni nad tem, kako cenovno dostopna je ta možnost tudi za začetnike in neizkušene graditelje.
  Mavec kupiti

Vrste dekorativnih ometov in možnosti uporabe

Del dekorativnega ometa lahko vključuje delce iz marmorja, granita, kremenovega peska ali drugih polnil. Obstajajo sestavine naravnih in umetnih materialov. Gre za mineralne, akrilne, silikonske in silikatne dekorativne omete.
  Mavec kupiti

Beneški omet v notranjosti, foto

Ne glede na namen sobe, beneški omet izgleda v dnevni sobi, v kuhinji in na hodniku. V stanovanju, pisarni ali hiši bodo zidovi, okrašeni s tem dekorativnim ometom, dali slovesnost in plemenitost vsakemu notranjosti. Spodaj so fotografije notranjosti, kjer je bil uporabljen beneški omet.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty