sobota, 27 października 2018

Najboljši projekti enodnevnih hiš

  Najboljši projekti enodnevnih hiš

Hiša s sprednjo garažo

Ogromna prostorna hiša, ki svojim prebivalcem zagotavlja udobje, udobje in udobje. Tu je skupna površina 212 m2, dnevni prostor - 178 m2, garaža za dve osebi, tri spalnice, več kopalnic, številne pomožne prostore, kjer lahko shranjujete orodja, gospodinjske predmete, vgrajene omare itd.
  Najboljši projekti enodnevnih hiš

Značilnosti enonadstropnih hiš.

Območje gradnje projektov enostranskih stanovanjskih zgradb iz kataloga se giblje od 50 do 300 m² M., Skupaj - od 30 do 1200 m² M. in stanovanjskih - od 20 do 300 m2 M. Po socialnih normah je približno 18 ljudi na -25 m2. skupna stanovanjska površina. Zato sodobna družina 3-4 ljudi, ki želi zgraditi kočo za stalno prebivališče, bo ustrezala sodobnemu projektu 60-100 m2. In za občasne počitnice, bo udobno vzdrževana poletna koča z majhno površino.
  Najboljši projekti enodnevnih hiš

Od nas lahko naročite ali kupite projekt kmečke hiše

Za ustvarjanje projektov enostranskih hiš in hiš v državi, uporabljamo bogat arzenal orodij, ki bodo omogočili nastanitev v naravi. Ti vam omogočajo, da okrasite notranjost in zunanjost na izviren način, da ustvarite prijetno in toplo domače vzdušje. Široke možnosti postavitve stavbe zagotavljajo udobje družinam z različnimi velikostnimi skupinami. Vi določite število sob in prisotnost kleti. To daje dodatno prednost pri ustvarjanju projektov.
  Najboljši projekti enodnevnih hiš

Zakaj dvonadstropne hiše še vedno ne izidejo iz mode?

Predvsem je namen projekta dvonadstropne stanovanjske stavbe ustvariti naravno optimalno območje prostora: v prvem nadstropju so ti skupni prostori - jedilnica, kuhinja, v drugem nadstropju - zasebni apartmaji lastnikov: spalnice, otroške sobe. To je značilna zasnova dvonadstropne hiše, vendar to ne pomeni, da bi morali slediti le tej uveljavljeni strukturi zoniranja. Izberite projekt in na njej ustvarite notranjost in lokacijo prostorov, ki so pravi za vas.
  Najboljši projekti enodnevnih hiš

Lesene hiše iz prilepljenega lesa

Za več kot 60 let dela smo temeljito preučili vse lastnosti, prednosti in prednosti naravnega lesa. Za tiste sedemletne prodaje hiš iz lepljenega lesa smo ugotovili, da ta material nima enake moči in drugih lastnosti.
  Najboljši projekti enodnevnih hiš

Značilnosti zasnove enonadstropnih hiš z vgrajeno garažo

Za izgradnjo enonadstropne hiše z garažo je potrebno temeljito premisliti o svoji postavitvi, lokaciji na lokaciji, oblikovanju, upoštevati vse oblikovne značilnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty