sobota, 27 października 2018

Aluminijasti fasadni sistemi

  Aluminijasti fasadni sistemi

Sistem aluminijastega fasadnega zasteklitve FC50 +

Aluminijasti profili za fasadne zasteklitve sistema regala in sprave FC50 + so dobavljeni surovi, pobarvani, anodizirani, okrašeni pod drevesom. Vsa potrebna oprema za sistem, vključno s potrebno opremo in opremo, je v prodaji.

Kaj je aluminijasta zasteklitev?

Danes je aluminijasta zasteklitev okenskih konstrukcij in gradbenih fasad lahko dobesedno, povsod. Pri gradnji fasade se široko uporabljajo panoramske in tračne zasteklitve, ki so vključene v estetsko ureditev zunanjosti zgradb.
  Aluminijasti fasadni sistemi

Prosojne fasade

Zahvaljujoč svojemu edinstvenemu videzu in izjemnim operativnim lastnostim, so med arhitekti in gradbeniki postale priljubljene svetlobno prozorne fasade. Fasada stavbe, ki je sestavljena iz stekla in aluminijastega okvirja, ima lahko različne barve, lastnosti, obliko (navpično, nagnjeno vodoravno) itd. Tehnologija strukturnega zasteklitve odpira nove možnosti za oblikovanje rešitev za gradnjo fasad. Strukturni zasteklitveni sistemi vam omogočajo skrivanje aluminijastega nosilca, nato pa se fasada stavbe praktično pretvori v popoln monolit stekla.
  Aluminijasti fasadni sistemi

Fasadni sistemi v Simferopolu in čez Krim

Uporaba fasadnih sistemov v Simferopolu in čez Krim je prispevala k nastanku novih stilov v arhitekturi polotoka. Nove vrste visokih stavb so se pojavile, bolj spektakularne in elegantne kot prej, hkrati pa ohranjale svojo spoštljivost.
  Aluminijasti fasadni sistemi

Več o aluminijastih fasadnih sistemih

Kako se čudež zgodi? Običajna zgradba nenadoma postane lepa, breztežna in popolnoma osupljiva v svoji zasnovi in ​​dizajnerskih užitkih, s čimer spremeni prejšnji videz, ki je neprepoznavna. To se doseže z uporabo zelo učinkovite sodobne tehnologije gradnje - uporaba aluminijastih profilov v zasteklitvenih fasadah. Ta profil lahko uporabite skoraj povsod. Če je potrebno prezračiti hladna okna ali namestiti steklo v načrt fasade, ki zahteva nizko toplotno prevodnost.
  Aluminijasti fasadni sistemi

Zakaj aluminijske fasade?

Večina sodobnih arhitektov raje uporablja fasado v aluminijastem okvirju za projekte. To je posledica dejstva, da je sposoben prenesti nenadne spremembe temperature, ki so tako značilne za podnebje naše države. Podobne stavbe dajejo vsakemu sodobnemu videzu vsako mesto, zato je zelo priljubljeno uporabljati aluminijaste fasadne sisteme za gradnjo novih stavb.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty