czwartek, 25 października 2018

Opečni stenski kit

  Opečni stenski kit

Priprava mešanice za kit

Da bi kiti steno, debelina sloja kita, ki bo presegla 5 mm, je treba pripraviti začetni kiti. Za pripravo takšne rešitve je potrebno vzeti veliko vedro, katerega prostornina bo približno 25 litrov, vlijte 5 litrov vode in počasi napolnite kiti, dokler je voda popolnoma ne pokrije z njo, in šele po tem, ko uporabite poseben mešalnik z brizganjem premešamo. Pod začetnim kiti je priporočljivo vzeti poseben bič precej velike velikosti, saj je veliko hitrejši in primernejši za mešanje rešitve.
  Opečni stenski kit

Ustvarjanje vzorca opeke.

Bodite pozorni na velikost te opeke - to bi morala biti razdalja med šivi v "polaganju". Pozabi upoštevati ta trenutek - omet pod opeko, ki ga uporabljajo svoje roke, bo videti nenaravno. Ni potrebno osredotočiti na parametre najcenejših, standardnih opeke. Konec koncev, stenski material proizveden in podolgovat, in skoraj kvadrat.
  Opečni stenski kit

Kako uskladiti stene?

Pred delom je potrebno izvesti predhodno pripravo vseh delovnih površin. Da bi to naredili, jih temeljito očistijo iz umazanije in (po potrebi) iz starega ometa. Če na površini sten pride do večjih napak, jih odstranimo z mavčno raztopino iz peska in cementa (3: 1). V hišah iz betona in opeke so stene lahko giltirani šele potem, ko so popolnoma ometani. Pred postopkom nanašanja mora biti omet popolnoma posušen.
  Opečni stenski kit

Profesionalni omet silikatnih opečnih zidov

Silikatna opeka je najcenejša vrsta materiala za polaganje zidov. Zanj je značilna trajnost, dobra zvočna izolacija in odpornost na različne vrste plesni in plesni. Ometanje takšnih sten je potrebno po temeljiti pripravi površin. Naši mojstri poznajo tehnologijo silikatnega stenskega ometa, tako da se z njimi spopadajo na ustrezni ravni.
  Opečni stenski kit

Putting gline in opeke stene: kateri material izbrati, kje začeti

Clay kit ima številne lastnosti in razlike pri uporabi materialov na betonu in standardni omet. Torej, uporaba za ozadje je dovolj dobra, vendar je uporaba za slikarstvo zelo tvegana dejavnost.

Tehnologija uvedbe dekorativnega ometa "pod opeko"

Okrasitev sten z dekorativnim opečnim ometom je nedvomno kreativna stvar. Vsaka oseba naredi opeke na različne načine, in tudi vsak posamezen element bo poseben. V tem, mislim, glavna in pomembna prednost predstavljene tehnike v primerjavi z lepljenjem ploščice.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty