wtorek, 23 października 2018

Vgradnja klimatske naprave

  Vgradnja klimatske naprave

Prednosti pritožbe na mojstre Jude

Odgovorni izvajalci YouDo bodo kmalu namestili klimatske naprave vseh proizvajalcev. Prednosti sodelovanja s strokovnjaki, registriranimi na Yudu, bi morale vključevati:
  Vgradnja klimatske naprave

Montaža klimatskih naprav

Učinkovitost klimatske naprave ni odvisna samo od modela in njegove deklarirane funkcionalnosti, ampak tudi od pravilne namestitve. Le z ustrezno namestitvijo klimatske naprave je zagotovljeno stabilno delovanje, enostavno vzdrževanje in vzdržljivost. Poskus, da to naredite sami in sami namestite sistem delitve, je dvomljiv način za prihranek denarja, saj napake, ki jih povzroča neprofesionalna namestitev, grozijo, da bodo v prihodnosti povzročile resne izgube, od stroškov popravila, do potrebe po nakupu nove opreme HVAC.
  Vgradnja klimatske naprave

Visokokakovostna montaža klimatskih naprav v Moskvi vključuje temeljito preučevanje značilnosti prostora in same opreme, nato pa izbiro optimalne instalacijske sheme. Delamo za vaše udobje in poskušamo zagotoviti neprekinjeno delovanje celotnega sistema v vsakem vremenu. Naši mojstri delajo "vestno", zato je zagotovljena dolga življenjska doba pravilno nameščene opreme. Namestitev gospodinjskih klimatskih naprav iz strokovnjakov je ključ do uspeha!
  Vgradnja klimatske naprave

Vgradnja klimatske naprave za dva odseka namestitvene posadke (v dveh fazah)

Za visoko kakovostno namestitev katerega koli splitskega sistema je pogosto treba opraviti 2 izleta strokovnih strokovnjakov. Ta dvostopenjska fazna namestitev se izvede med velikim remontom ali preurejanjem prostorov. Na tej točki je enostavno opraviti pripravljalno delo za dobavo komunikacij in ureditev prostora za opremo ter po koncu gradbenih del - namestiti klimatizacijo.
  Vgradnja klimatske naprave

-

. . , , , , .
  Vgradnja klimatske naprave

Namestitev notranje enote

Montirani neposredno v klimatizirani sobi. Talni sistemi so pritrjeni neposredno na tla. Zidni modeli so visoko pritrjeni na steno, vendar ne pod stropom. To je pomembno, ker se bo v nasprotnem primeru učinkovitost podnebne tehnologije znatno zmanjšala. Hkrati bo oprema hitrejša in verjetnost umazanega madeža na stropu je visoka. Tudi namestitev klimatske naprave v apartmaju ni dovoljena nad baterijo in mizo. V idealnem primeru bi morala biti razdalja do najbližjih predmetov približno tri metre.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty