niedziela, 21 października 2018

Gradnja znanstvenega medicinskega centra

  Gradnja znanstvenega medicinskega centra

Dragi bratje in sestre!

Naši ljudje, ki so že več desetletij potopljeni v hladno brezbožnosti, se postopoma odmrle in se zbudijo do topline in svetlobe božanske ljubezni. Zavedamo se samega sebe in razumemo, kje so se ruševine izkazale do konca dvajsetega stoletja in poskušali ponovno oživiti, kar je bilo v pozabo in sramu spet. In danes je najpomembnejša naloga ponovna vzpostavitev uničenih templjev, ki so bila stoletja v Rusiji znaki Božje prisotnosti, šola pravičnega življenja in sanatorij za dušo.
  Gradnja znanstvenega medicinskega centra

Kratek zgodovinski izlet

Kot posledica nesreče v jedrski elektrarni Černobila je približno 70% radioaktivnih snovi, ki so vstopile v ozračje evropskega dela nekdanje ZSSR, padle na ozemlje Belorusije, medtem ko je bilo 23% zemlje (46,5 tisoč kvadratnih kilometrov) onesnaženih z radionuklidi. Černobilska nesreča je negativno vplivala na vse sfere življenja, močno razbija socialne, ekonomske, etnične in druge družbene vezi.
  Gradnja znanstvenega medicinskega centra

Ruski otok kot drug plinovod

Daljni vzhod je predpisal visoko izobraževanje - za začetek na otoku Russky

Takoj po tem, ko je ruska vlada odobrila razvojni koncept Ruskega otoka (Primorski teritorij), je Ministrstvo za vzhodni razvoj odgovorno za pripravo dokumenta Ministrstva za vzhodni in evropski razvoj, da bi zbirali ideje o tem, kako reformirati izobraževalni sistem. Končni cilj je preprost: zagotoviti potrebe osebja na Daljnem vzhodu. EastRussia je preučeval koncept, s katerim bodo razvili otok ruskega jezika.
  Gradnja znanstvenega medicinskega centra

Kaj je novega na tem območju

Po ogledu je potekalo srečanje upravnega odbora. V zvezi s tem se je Aleksej Pashkov zahvalil osebju raziskovalnega in razvojnega centra Kurchatov Institute in govoril tudi o novih programih, ki se izvajajo v mestu in v severozahodnem okrožju. Ločeno se je osredotočil na program prenove.
  Gradnja znanstvenega medicinskega centra

Nakup zemljišča za individualno stanovanjsko gradnjo

Za nakup zemljišča za gradnjo v "Ecograd" - izberite najboljše mesto za vaš prihodnji dom. Območje že ima gozd, reko, plodno zemljo, čisti zemeljski zrak. Plus, gradnja vključuje vse potrebne infrastrukture za udobno življenje:
  Gradnja znanstvenega medicinskega centra

Rehabilitacijski tečaj vključuje:

  • Epiduralna zdravila.
  • Impulzno modulirana optična svetloba v magnetnem polju.
  • Masaža, fizikalna terapija.
  • Ročna terapija
  • Akupunktura.
  • Laserska terapija

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty