czwartek, 25 października 2018

Postavitev marmorja na stene video

  Postavitev marmorja na stene video

Uporaba marmornih ploščic v notranjosti

Najbolj priljubljen in iskan naraven kamen danes velja za marmor, ki ima neverjetno estetsko, čudovito in raznoliko strukturo.
  Postavitev marmorja na stene video

Obdelava granitnih plošč v zaprtih prostorih

Soočanje z granitnimi ploščicami vse bolj gosto vstopi v vrsto metod notranjega opremljanja prostora. Bogat asortiment tega materiala predstavljajo številne značilnosti, ki včasih zmedejo potencialnega kupca. Poglejmo si natančneje, kaj morate vedeti pri izbiri porcelanskih kamnitih plošč za notranjo dekoracijo.

Granit in marmor - podobnosti in razlike

Marmor ima najrazličnejše barve in teksture. To naredi kamen najljubši material večine arhitektov in oblikovalcev. Nešteto različnih kombinacij tal in sten, tal in pohištva, tal in stropa omogočata uresničitev najbolj nenavadnih in drznih modelov. Če se strogi granit zahteva v klasičnih notranjostih in prostorih v slogu minimalizma, bo marmor našel svoje mesto popolnoma povsod - v baročnem slogu dnevne sobe, v blagovni sobi imperije in v sodobni tehnološki kuhinji. Vendar pa je v kopalnicah, ki polagajo marmor na tleh, bolje izbrati granit - marmor zaradi svoje poroznosti neizogibno absorbira vlago, kar škoduje stanju tal.

Izbira je odvisna od parametrov kopalnice

Kot vedno so lastniki prostornih prostorov v boljšem položaju. V tem primeru ni nobenih omejitev pri izbiri marmornih ploščic, ker je mogoče ustvariti kakršne koli oblike, vključno s črno variacijo.
  Postavitev marmorja na stene video

Značilnosti materialov

Granit je bolj trpežen in vsestranski - uporablja se tako za zasnovo kleti zgradbe, obloge fasad in sprednjih stopnic ter za notranjo dekoracijo luksuznih stanovanj. In čeprav obstajajo zgoščene marmorne plošče, ki se uspešno uporabljajo pri zunanjih dekoracijah in celo pri oblikovanju krajine, je marmor manj odporen na vremenske preiskave, ki se zlahka odrežejo na granit.
  Postavitev marmorja na stene video

Dekorativne in tehnične lastnosti naravnega marmorja

Vsi smo navajeni, da vidimo marmor v občinskih ustanovah, ponavadi se pojavljajo hladne sorte tega kamna. In zato je v spomin mnogih državljanov ta kamen najprej siv ali bel s valovitim vzorcem. Toda v resnici ni. Marmor ima zelo širok barvni razpon, da lahko brezplačno izbirate marmor za fasado. Omejitve izbire morda pomenijo le proračun, ker fasada marmorja ni poceni užitek. In če govorimo o vrstah s povečanimi okrasnimi lastnostmi, se lahko cena znatno poveča.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty