piątek, 26 października 2018

Opeka, ki se položi na ložo

  Opeka, ki se položi na ložo

Prednosti in slabosti

Opeka je močan, trpežen material, ki je odporen na neugodne vremenske razmere. Če je izbrana opeka, je tudi lepa in elegantna, zato ne potrebujete dodatnega zaključka. Glede na to, da ga boste morali prenesti v svoj kraj svojega stanovanja, bo to lažje narediti, kot da bi se obesili z velikimi bloki in ploščami. Prav tako lahko naredite opeke katere koli višine in debeline, ki je za vas primerna, kar je pomembno ne le za montažo parapetov, ampak tudi za polaganje predelnih sten s sosednjih balkonov ali loggijev, kjer so razdelke pogosto prvotno narejene iz nerazumljivega materiala dvomljive kakovosti.
  Opeka, ki se položi na ložo

In hočeš, in lepo - prednosti in slabosti balkona opeke

Vendar ima tak material kot opeka svoje šibke točke. Njegova glavna pomanjkljivost, ki v nekaterih primerih onemogoča njegovo uporabo, je veliko teže. Kot veste, balkon lahko prenese le omejeno obremenitev, ker leži na eni podpori, za razliko od notranjosti. Mimogrede, tu ostaja loža zmagovalka, saj ima kar tri točke poudarka, zaradi česar lahko prenese veliko večje teže.

Ogrevanje balkona (loža) in opeke.

S toplo zasteklitvijo iz profila PVC je zelo pogosta želja med kupci ogrevati ložo ali balkon. In brez uporabe grelnikov, je nemogoče doseči toploto in ne boste dobili toplo balkon, ki vam lahko služi bodisi kot dodatno sobo ali kot zimski vrt. Treba je poudariti, da morate najprej uporabiti toplo PVC zasteklitev.
  Opeka, ki se položi na ložo

Polaganje na balkonu in loži peska betona, pene blokov in opeke

Polaganje na balkonu in loži pene blokov in opeke se najpogosteje naroči za namestitev plastične zasteklitve iz PVC. To daje moč strukturi in največji stabilnosti.
  Opeka, ki se položi na ložo

Postavitev parapeta blokov pene

Pravzaprav sam proces. Določeno, kje bo novi parapet blokov, z ustreznimi oznakami na tleh in sosednjih stenah. Nadalje je bil na tleh montiran vodilni profil z uporabo moznikov in vijakov. Bistvo njegove namestitve je določiti najbolj ravno smer prve vrstice novega paralelnega dela. Plus, je priročno, in lahko varno dodate nekaj točk na moč celotnega zidu.
  Opeka, ki se položi na ložo

Druga vprašanja o tej temi

  • Ali je možno povečati kuhinjo na račun sobe? Družina s štirimi, dvema odraslima in dvema otrokoma)) Želimo povečati kuhinjo na račun sobe, da bi kuhinjsko dnevno sobo (samo ne vem, ali bo to usklajeno?). Otroci imajo prostor z oknom, za nas ostaja hodnik))) nekako...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty