czwartek, 25 października 2018

Dokončanje fasade podeželske hiše

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Dokončanje fasade podeželske hiše

Katere so možnosti za zaključek fasade hiše?

Gradbeno tržišče je sedaj kot kalejdoskop, to je nenavadno bogat izbor različnih materialov, ki so namenjeni pomoči zasebnim lastnikom stanovanj in različnim tehnologijam, v skladu s pravili in tehnologijami, s katerimi se izvaja fasadna dekoracija hiš.

Skupni stroški namestitve fasadnih materialov

Izberite najcenejši material za fasado - težko je. Pri nameščanju lahko nastane še več težav. Pomembno je, da se oblikuje seznam skupnih stroškov materialov, ki jih je treba uporabiti za zunanjo oblogo hiše. Vnesti morate naslednje:
  Dokončanje fasade podeželske hiše

Oglejte si primer projekta - projekt fasad.

Za seznanitev s sestavo in stopnjo razvoja projekta je spodaj predstavljen projekt fasade hiše v slogu Art Nouveau (moderno) v Vidnu.

Preoblikovati, izolirati, podaljšati življenjsko dobo

Prednje kasete, ki se uporabljajo pri dekoriranju zasebnih hiš, relativno nov izdelek na ruskem trgu gradbenih in zaključnih materialov. Uporabljajo se pri dekoriranju prezračevanih fasad in stanovanjskih zgradb ter javnih stavb. Če hiša potrebuje podaljšanje življenjske dobe sten, so fasadne kasete ena izmed najbolj praktičnih, optimalnih zaključkov. V tem primeru je pocinkano jeklo, katerega premaz je sestavljen iz polimernih materialov, podlaga za končno obdelavo hiše. Če gledate videoposnetek o vgradnji fasad zasebnih hiš, izvedenih s pomočjo porcelanskega lončenja, lahko dobite tudi idejo o zaključku stavb s kasetami.
  Dokončanje fasade podeželske hiše

Keramične ploščice in kamen

Dekoriranje fasade hiše v državi s temi materiali vas bo stalo precej peni. Zaradi tega se ploščice in kamen ne uporabljajo tako pogosto, kot bi želeli. Nekateri lastniki so se odločili, da izberejo kombinirano možnost - uporabili sta kamen in omet. Inštalacijsko delo lahko izvaja samo izkušen tehnik, saj lahko celo majhna napaka vodi k dejstvu, da se bo fasada zlomila.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty