niedziela, 21 października 2018

Razširitev stavbe

  Razširitev stavbe

Razširitev verande v poletno hišo

Gradnja enokomponentne in dvonadstropne razširitve vam omogoča, da povečate površino hiše, ne da bi se dotaknili hiše. V tem primeru najprej zgradite temelj za razširitev. To je lahko plošča, trak, stebriček, piling-screw fundament. Mnogi povezujejo novo fundacijo s starimi. Ne priporočamo tega, saj se bo ta povezava porušila zaradi neenakosti obeh temeljev. Izdelujemo neodvisno podlago za razširitev verande v hišo.
  Razširitev stavbe

Faze dela sami

Za polaganje sten garaže ali kopalnice ne zahtevajo posebnih veščin profesionalnega graditelja, lahko celo z začetnikom obvladajo to delo. Seveda, pred začetkom, je lastnik preučil veliko navodil in učenj o tem, kako narediti podaljšek iz pene blokov, in je bil zmeden zaradi njihove obilje in nedoslednosti. Načeloma govorimo le o strogem spoštovanju zaporedja več faz dela, ne da bi prerekali na nobene tehnološke trike.

Razširitve okvirja v hišo - idealna rešitev za domove z majhnim življenjskim prostorom

Razširitev okvira hiše z dreves bo omogočila spremembo njegove arhitekture. Ta vrsta pomeni prisotnost ležajnega ogrodja ali okvirne strukture obrezanega greda, iz katerega sta dejansko izdelana spodnja vezna in vogalna stojala.
  Razširitev stavbe

Razširitve gradbenih del.

Ali ste se odločili, da razširite območje vaše hiše ali dodate dodatno sobo z novimi funkcijami? Potem se morate zagotovo obrniti k resničnim strokovnjakom.
  Razširitev stavbe

Značilnosti razširitve

Gradivo sten, enako glavnemu, je izbrano bolj zaradi zunanje harmonije. V tem primeru je glavna stvar, da temelj za razširitev hiše ustreza osnovnemu. Kadar mora biti njegova naprava skladna s pravili, neupoštevanjem, ki vodi do pogrezanja, neravnovesja, uničenja baze. Preden se odločite za razširitev območja hiše, preučite naslednje parametre fasade:

Gradbeni podaljški

Razširitev hiše je odličen način za širitev življenjskega prostora. Sam koncept "razširitve" vključuje različne strukturne strukture: verande, terase, poletne kuhinje, kotlovnice itd. Sami se razširitev najbolje naredi iz istega materiala, ki se uporablja za postavitev hiše: to pomeni, če je hiša okvir, potem je tudi podaljšek tudi najboljši okvir. Če želite, lahko poskusite.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty