wtorek, 23 października 2018

Projekti v vrtcih

  Projekti v vrtcih

Smo skupina profesionalnih graditeljev, arhitektov, inženirjev, pedagogov in psihologov

LLC "Ma-Nanny" je bila ustanovljena leta 2009 za organiziranje mreže otroških centrov v Moskvi. Vedno smo si postavili nalogo harmonične rasti otrok, kombinacijo razvoja mišljenja, logike, spomina, pozornosti in domišljije, fizičnega razvoja, prilagajanja otrok v družbi in priprave na šolo. Od leta 2013 smo se osredotočili na gradnjo vrtcev, šol in drugih družbeno pomembnih objektov.
  Projekti v vrtcih

Predmet in namen študije

V okviru raziskovalnega dela (R & R) "Študija možnosti ustvarjanja sodobnih predšolskih vzgojno-izobraževalnih kompleksov variacijskih oblik v skladu z najboljšimi mednarodnimi izkušnjami v Moskvi", ki jo je sprožil oddelek za izobraževanje v Moskvi, skupaj z Državno proračunsko znanstveno ustanovo Moskovski inštitut za razvoj izobraževanja (MIRO ") Izvedena je bila analiza in izbor najboljših tujih projektov predšolskih vzgojno-izobraževalnih kompleksov.
  Projekti v vrtcih

Ruralni vrtci bodo lahko prejemali štipendije za razvoj izobraževalnega okolja

Ruralni vrtci bodo imeli možnost izvajati projekte, namenjene telesnemu in ustvarjalnemu razvoju otrok.
  Projekti v vrtcih

Uporaba modulov za vrtce

Sistem modularne gradnje stavb je zaznamoval državno strokovno znanje kot priložnost za hitro in učinkovito gradnjo vrtca, in ne le. To možnost za ustvarjanje prostorov se lahko uporablja veliko bolj pogosto. Na primer, za gradnjo otroških izobraževalnih centrov, zasebnih vrtcev, umetniških šol in drugih stvari.
  Projekti v vrtcih

Leseni vrtec na južnem Tirolskem, Feld72

V središču prostora, ki je podrejen pokrajini, je sončno igrišče: lesena fasada stavbe se zdi, da se ovija okrog nje. V bližini so čista bela osnovna šola in kapela župnijske cerkve - arhitekturni projekt avstrijskih arhitektov Feld72 se dobro ujema z naravnimi in mestnimi pokrajinami. Notranjost je očitno lakonična, vendar prijetno zaradi aktivne uporabe domačega lesa, ki ga težko delajo arhitekti. Široka okna v velikem številu pustite v naravni svetlobi in vam omogočajo, da uživate v lokalnem okolju. Na splošno je to glavna dekoracija prostora, ki kompenzira zadržano paleto notranjosti.
  Projekti v vrtcih

Največji izobraževalni imenik v Rusiji

Portal "Rusko izobraževanje" vsebuje popolne podlage izobraževalnih ustanov vseh ravni in raziskovalnih inštitutov Ruske federacije. Informacije za vstop na univerze in visokošolske ustanove se zbirajo v poglavju "Vlagatelj".

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty