środa, 24 października 2018

Popravila starih betonskih stopnic

Oplaščenje in polnjenje

Zdaj okoli šole je treba zgraditi opaž, z uporabo najpogostejših plošč, samo naravnost. Konstruirana oplata mora biti dovolj dobro zavarovana, da se ne stresa, ampak je na istem mestu.

Polaganje ploščic na verandi hiše

Lepilo za polaganje plošč, posebej izbrano elastično, vodoodbojno in odporno proti zmrzovanju. Pred polaganjem ploščic je označil sredino stopnic in začel polagati od sredine, saj se na stopnico ni ujemalo celo število ploščic, robovi pa so bili obrezani z mlinom. Stopnice so se izkazale za visoke 16 centimetrov, dvižne ploščice pa 20 centimetrov, zato je treba ploščico tudi razrezati na velikost.
  Popravila starih betonskih stopnic

Popravilo zunanje verande

Veranda za hišo je narejena iz različnih materialov, kamna in opeke ter lesa ter betona in kovine. V skladu s tem je treba popraviti čisto posamično. Če razstavite verando po komponentah, potem v kateremkoli dizajnu obstajajo:

Tricks popravi konkretne korake

Bodite pozorni na to, da v raztopini ni zračnih mehurčkov, ki lahko pokvari stopnice, nato pa se celotno delo spusti v odtok. Betonska raztopina traja 10-12 dni v vročem vremenu, od časa do časa je treba zalivati ​​vodo, da se izognemo razpokanju stopnic. Ko je malta utrjena, je bolje, da površino sipate z ometom, odstranite opaž in obrišite preostale nepravilnosti.

Redecorating lesene stopnice

Lesene lestve lahko trajajo več kot 15 let, po katerih je trenutna manjša popravila ali obnova neizogibna. Odvisno je od intenzivnosti uporabe in od materiala, iz katerega je izdelana. Iglaste vrste ali, na primer, lipa, so bolj dovzetne za obrabo kot hrast ali macesen. Najpogostejše delo pri popravilu lesenih stopnic je izločanje krčev, slepega v stopnice in strukturnih elementov ali zamenjave obrabljenih stopnic.
  Popravila starih betonskih stopnic

Možnosti za obnovo betonske verande

Beton najpogosteje trpi zaradi slabih vremenskih razmer. Z ostrimi nihanji v temperaturi nastanejo mikrokredke na svoji površini, ki jih nato napolni z vodo, ki se spremeni v led. Razpoke se povečajo in kmalu se beton začne zrušiti. Koraki se postopoma razpadajo in izpostavljajo ojačitev. Poleg tega lahko korozijski proces popolnoma uniči strukturo, če ne sprejmejo pravočasnih ukrepov. V celoti obnoviti betonsko verando ni tako težko: zahteva cementno-peskovito malto in orodja za mletje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty