sobota, 27 października 2018

Popravila stopnic

  Popravila stopnic

Visper rešitev na ključ

Napačno je razmišljati, da je popravilo stopnišč z naknadno polivanjem polimerne spojine primerno samo za industrijske prostore. Tehnologija se uporablja v pisarnah, bolnišnicah, šolah in vrtcih, v trgovinah, v podjetjih katere koli industrije.
  Popravila stopnic

Popravilo stopnišč: koga zaupati

Seveda je pametneje, da tako delo opravlja popravilo stopnic stopnic, kot vsako drugo obogatitveno dejavnost obrednih in hišnih sosednjih ozemelj strokovnjakom. Konec koncev, samostojno reševanje takšnih nalog in celo v odsotnosti potrebnih znanj in spretnosti lahko prinese veliko težav in težav. Če najemate brezposelne strokovnjake, se boste morda morali soočiti z dejstvom, da bodo roki trajno odloženi, popravilo letnega stopnišča pa bo v končni fazi žalosten spektakel.

Nasveti za lestvice

Včasih je za obnovitev stopnišča dovolj, da se odpravi okvara, ki jo povzroča zalivanje tal, na katerem stoji konstrukcija. Prav tako se zgodi, da je namesto popravil lažje namestiti nov stopnišče, saj lahko globalno posredovanje vpliva na videz stopnišča.
  Popravila stopnic

Popravila betona. Konkretno okrevanje

Priporočljivo je, da kupite poceni mešanice za popravilo betona, stopnic in ploščadi v tem delu mesta.

Betonske strukture, površine in podlage so predmet obrabe. Lestve pohodi se izbrišejo in pobarajo, ploščice razpoke, votline se oblikujejo v konstrukcijah. Pod vplivom uničevalnih dejavnikov, betonske strukture ne izgubljajo samo videza, temveč tudi zaradi nevarnosti izgube moči postanejo nevarni. Zato je popravilo betona pravočasna obnova elementov stavb pomembna naloga.
  Popravila stopnic

Značilnosti odlitkih korakov

Koraki so izdelani iz armiranega betona. Sestavljena armatura enakomerno poveča moč strukture. Kot polnilo, v vlogi katerega - granit in kremena. Povprečna teža na tekoči meter faze L je 30 kg. Debelina - 20-30 mm.
  Popravila stopnic

Popravite ograje stopniščne ograje

Za zamenjavo lomljenega dela lahko kupite oblikovano ograjo, vendar pa boste potrebovali posebne navojne vijake, ki bi jih držali skupaj. Tak čep se vstavi v luknjo, ki se vrti na koncih novega in starega ročnega ograja, ki so rezani pod pravim kotom, na konici ograje pa so vtičnice za namestitev in pritrditev matice na čepu. Poleg tega morate vrtati par lukenj za namestitev zatičev, kar preprečuje vrtenje oprijemala okoli čepa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty