piątek, 26 października 2018

Notranja dekoracija medicinskih prostorov

  Notranja dekoracija medicinskih prostorov

Posebna popravila zdravstvenih centrov

Tako kot vsako podjetje, usmerjeno v neposredno interakcijo z ljudmi, mora biti medicinska klinika osredotočena predvsem na svoje stranke, popravilo prostorov pa ni izjema. Z drugimi besedami, pred izbiro pohištva, barv in materialov za zaključek, morate razumeti, kdo so vaši obiskovalci, koliko so stari, kakšen spol, blaginja, status in se osredotočajo na njihovo popravilo.
  Notranja dekoracija medicinskih prostorov

Dodatna priporočila

  • Prostori za športne, medicinske, kulturne in skupnostne namene, kot tudi menze in bifeji so narejeni tako, da ustrezajo zahtevam, ki so zanje pomembne.
  • Stene, vrata, okna, predelne stene morajo biti gladke in enostavne za čiščenje. Kakršne koli napake pri zaključku je treba popraviti čim prej.
Norme SanPiN določajo vse odtenke zaključevanja prostorov v različnih vrstah spalnic. Modularna konstrukcija se izvaja z vsemi potrebnimi zahtevami.
  Notranja dekoracija medicinskih prostorov

Vrstni red in stroški popravil

Stroški popravil v zdravstvenih ustanovah so odvisni od vrste popravila, površine, materialov, ki se uporabljajo pri zaključnem delu.
  Notranja dekoracija medicinskih prostorov

Merila za namestitev klinike na profil "Zobozdravstvo"

Vsaka klinika v profilu "Zobozdravstvo", vključno z ločenimi zasebnimi zobozdravstvenimi uradi, mora izpolnjevati vsa veljavna in veljavna regulativna pravila in zahteve, ki so trenutno zapisane v SanPiN 2.1.3.2630-10 "Sanitarne in epidemiološke zahteve za organizacije, ki se ukvarjajo z medicinskimi dejavnostmi" odobren Resolucija Zvezne službe za nadzor varstva pravic potrošnikov in človekove blaginje z dne 18. maja 2010 št. 58 (v nadaljevanju - SanPiN 2.1.3.2630-10).
  Notranja dekoracija medicinskih prostorov

V preteklem letu so bili v večini največjih medicinskih centrov v Rusiji namenjeni notranji dekorativni sistemi GYPROC (Giprok), ki so uradno potrdili svojo okoljsko varnost.


  Notranja dekoracija medicinskih prostorov

Prednosti pred listi GVL

GSP bistveno presega GVL v gostoti in trdnosti materialne strukture. Prav tako ima večjo odpornost na vlečne vijake, ki so veliko lažje rokovati med namestitvijo in ima tudi neomejen obseg. GSP ima nizko stopnjo otekanja debeline in nizko linearno širitev s spremembami vlage. Talni elementi SHG imajo večjo mehansko moč v primerjavi z GVL in so bolj odporni proti vlagi, ker Za razliko od celuloze (in v GVL ojačevalni material je recikliran odpadni papir) lesni sekanci ne izgubijo moči pri mokri.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty