wtorek, 23 października 2018

Zidanje blokov ceramitnih blokov

  Zidanje blokov ceramitnih blokov

Značilnosti uporabe lahkih agregatnih blokov

Ta material se aktivno uporablja pri gradnji sten zgradb, katerih višina je enako ali dvema nadstropjema. Ti izdelki so tako priljubljeni zaradi majhne teže in odličnih lastnosti toplotne izolacije. Takšne značilnosti blokov iz claydite-betona omogočajo manj pomembne obremenitve na temelju temeljev. Prisotnost praznin v blokih omogoča ojačitev sten, zaradi česar so bolj odporni na zunanje vplive in uničenje.

Ceramsite betonski bloki: sestava in tipi

Razširjene gline bloki so izdelani s stiskanjem iz mešanice ekspandirane gline, peska, cementa in vode. Zato je claydite beton precej okolju prijazen gradbeni material za stene. Zaradi prisotnosti ekspandirane gline se izkaže porozno, sorazmerno lahka in ima dobre lastnosti toplotne izolacije.
  Zidanje blokov ceramitnih blokov

Načini blokiranja zlaganja

Claydite bloki so postavljeni na več načinov, ki so neposredno odvisni od debeline stene in uporabe dodatnih premazov:
  Zidanje blokov ceramitnih blokov

Gradnja ekspandiranih blokov gline. Gradbena tehnologija ekspandiranih blokov gline.

Claydite - zanesljiv, lahek, odporen na vlago, okolju prijazen gradbeni material. Nakup ploščasto-betonskih blokov - odlična rešitev za gradnjo hiše, kjer se material uporablja za gradnjo nosilnih konstrukcij in predelnih sten.
  Zidanje blokov ceramitnih blokov

Uporaba klayditnih blokov

Ceramsite betonski bloki se najpogosteje uporabljajo za gradnjo zunanjih sten, pri gradnji gospodarskih poslopij, skladišč, garaž, industrijskih zgradb. Pregradne stene zagotavljajo znatno izboljšanje zvočne in toplotne izolacijske lastnosti celotne konstrukcije, znatno zmanjšajo težo velikih armiranobetonskih podov in zmanjšajo stroške temeljev. Praznine v blokih sami tvori dodaten ojačitveni okvir v telesu stene, kar poveča njegovo nosilno zmogljivost. Razširjena glina je zgorela in penasta gline, pomešana s peskom, cementom in vodo. Ima porozno strukturo, ki zagotavlja moč in lahkotnost materiala.
  Zidanje blokov ceramitnih blokov

Izvajanje treh akcij:

  • uporabljena raztopina je triturirana z novim blokom za enotnost;
  • blok se pokrije v rit postavljenega zaporedja v vrsto, tako da ostane majhna razdalja (približno 5 cm);
  • Glineni blok se pri polaganju pripelje na svoje mesto. Rob bloka v zadnjem gibanju mora zbrati nekaj lepila za navpični šiv. Debelina šiva mora biti približno 10 mm;

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty