sobota, 27 października 2018

Vodovod v novi stavbi z lastnimi rokami

  Vodovod v novi stavbi z lastnimi rokami

Načelo cevi za redčenje za oskrbo z vodo v novih stavbah

V procesu dela je treba jasno oblikovati načrt, ki bo označeval distribucijo cevi v kopalnici pod vodovodnim sistemom ali po potrebi njegovo popolno zamenjavo. Priporočljivo je, da ga razdelimo na več glavnih fazah. Od lastnika je potrebna risba nameravane namestitve komunikacij v novi stavbi, vendar je zaradi enostavnosti takšna shema preprosto prenesena iz interneta in jo lahko sami sami popravite. Kaj je treba navesti na diagramu:
  Vodovod v novi stavbi z lastnimi rokami

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Vodovod v novi stavbi z lastnimi rokami

Katero je bolje izbrati cev ↑

Naslednji korak je izbor cevi za linijo. Glavni izbirni parametri morajo biti načelo primernosti, zanesljivosti in obratovalnih lastnosti.
  Vodovod v novi stavbi z lastnimi rokami

Elektrika in vodovod

Če ni podrobnega projekta, preden ustvarite ožičenje in ožičenje, se morate odločiti, kaj boste imeli. V teh primerih strokovnjaki skupaj s stranko skrbno označijo vse, kar označuje točke, na katerih bodo zgrajene vtičnice, stikala, viseči lestenci in druge naprave. Tudi v fazi grobe dodelave nove stavbe je treba odločiti, kje bodo postavljeni vsi sanitarni aparati.

Zaporedje popravil v novi stavbi

Potrebno je skrbno načrtovati popravilo stanovanja v novi stavbi, le v tem primeru bo popravilo uspešno. Če želite to narediti, najprej morate pregledati stanovanje in pripraviti načrt, v katerem naj bo opisano, kje bo nameščeno pohištvo, pralni stroj, hladilnik in drugi električni aparati, pa tudi svetlobni elementi: lestenci, talne svetilke in svetilke.
  Vodovod v novi stavbi z lastnimi rokami

Prednosti in slabosti odprtega ožičenja

Najprej je treba opozoriti, da bo vsak lastnik lahko samostojno izvajal polaganje novega sistema oskrbe z vodo. Če želite to narediti, potrebujete samo čas in določeno znanje pri delu z orodjem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty