piątek, 26 października 2018

Pametna video izrezka

  Pametna video izrezka

Metode in metode parjenja armature za temelj

Pri izdelavi tračne podlage za zasebno hišo igra ojačitev za fundacijo zelo pomembno vlogo, odpravlja možnost deformacije med sezonskimi premiki tal in zagotavlja celovitost.
  Pametna video izrezka

Metode in sheme pletenja

Najprej je potrebno pripraviti vse materiale za vgradnjo, jih po potrebi prenesti na mesto namestitve, poravnati ojačitev in postaviti plastične spone pod njo, ki se ujemajo med armaturo in oplaščenjem in so potrebne, da se posamezni deli ojačitve ne iztisnejo iz betona. Zdaj lahko izdelate snop. Pletilna ojačitev se lahko pojavi na več načinov, odvisno od uporabljenih orodij in materialov.

Okrepitev traku temelj

Večina trakovnih temeljev je sestavljena iz betona - dejstva, ki je znana vsem, tudi ljudem, ki so daleč od gradnje. Toda, da bi bila zgradba zanesljiva in trajna, je bila pred več kot stoletjem in polom okrepljena - narediti okvir jeklenih palic, ki povečujejo moč in druge operativne značilnosti fundacije. Armirane betonske konstrukcije so kompozitni izdelek, ki lahko prenese različne obremenitve, ki so celo za konstruirane predmete.
  Pametna video izrezka

Kako pritrditi ojačitveno kletko za temelj

Ker je okost osnova temeljev, katere kakovost določa moč celotne konstrukcije kot celote, je vezava ojačitve in zlasti način izdelave teh del zelo pomembna za določanje kakovosti in zanesljivosti konstrukcije. Moč stavbe in sposobnost prenosa kakršnihkoli vplivov na okolje so neposredno odvisni od tega, kako dobro so povezani ojačitveni elementi: na vrsto ojačitve in njeni količini, ki se uporablja pri polaganju temeljev, načinu vezanja palic.
  Pametna video izrezka

Okrepitev iz viskoznega fiberglasa

Okvir je pravokotna celična struktura, v katero se beton ne razprostira, ne tvori praznin in mehurčkov. Da bi ga pravilno sestavili, morate vedeti, kako pletati ojačitev. Potrebovali boste žico, ki je bila podvržena posebni obdelavi, ki je povezana s kavlji ali plastičnimi sponkami. Tukaj je nekaj preprostih priporočil, ki jih lahko uporabite za enostavno izvajanje tega procesa sami:
  Pametna video izrezka

Pomembne opombe in priporočila

Strokovnjaki svetujejo, da pri urejanju podpornih konstrukcij uporabljate uporabljeno armaturo in kovinsko žico, ki je prekrita z veliko plastjo rje, med skladiščenjem pa niso upoštevali standardov, ki jih je odobril proizvajalec.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty