sobota, 27 października 2018

Gradnja monolitnega okvirja industrijske stavbe

  Gradnja monolitnega okvirja industrijske stavbe

Prednosti monolitne gradbene tehnologije pri gradnji montažnih zgradb iz LMK

Monolitna gradnja zavzema velik delež ruskega trga. To je v veliki meri posledica preferenc potrošnikov, ki v večini primerov menijo, da so stavbe iz armiranega betona bolj zanesljive in trajne v primerjavi s kovinskimi stavbami. To še posebej velja za večnadstropno konstrukcijo.
  Gradnja monolitnega okvirja industrijske stavbe

Monolitna betonska dela na velikih gradnjah in v zasebni stavbi

Monolitna gradnja postaja vedno bolj priljubljena gradbena tehnologija. Trdni okvir, ki je oblikovan med trdno konstrukcijo, je zelo trpežen. Uporaba opažev različnih oblik vam omogoča izvajanje različnih arhitekturnih rešitev. Za izgradnjo upravnih stavb in stanovanjskih stavb uporabljamo monolitno gradnjo. Izvajamo tudi monolitno delo pri gradnji parkirišč, skladiščnih kompleksov (razen monolitnih sten - izdelava industrijskih betonskih podov za skladišče in delavnico). Pri gradnji športnih objektov uporabljamo in oblikujemo monolitne konstrukcije iz armiranega betona.
  Gradnja monolitnega okvirja industrijske stavbe

Montaža sodobnih visokih stavb in njenih značilnosti

Montaža visokih stavb v Cheboksariju ima lastne značilnosti. Sodobni nebotičniki v njihovem oblikovnem okvirju. Z načrtovanjem so bodisi zelo kompaktne bodisi razširjene, s kompleksnimi obrisi. Okostje takšnih zgradb je armirani beton, jekleni okvir ali kombiniran. Namestitev visokih stavb se izvaja z uporabo različnih dvigalnih in montažnih naprav, žerjavov: samozvodnih, pritrjenih in premičnih.

Polnjenje (polaganje) betona

Neposredno izlivanje betona v opaž je relativno malo časa v primerjavi s pripravami na pletilni oblogi in montažo opažev. Če je prostornina dovolj majhna, se beton lahko pripravi neodvisno in postopoma prelije z uporabo običajnega vedra. Če želite napolniti več deset kubičnih metrov, ta tehnologija ne bo delovala. Uporablja beton neposredno iz tovarn, ki jih na gradbišče dostavi poseben stroj, pri običajnih ljudeh, ki se imenujejo betonski mešalnik.
  Gradnja monolitnega okvirja industrijske stavbe

11.2. Armirani betonski okvirji

Armirani betonski okvirji so zasnovani za gradnjo civilnih (vključno stanovanjskih) in industrijskih stavb z nizko rastom in visokim rastom z regulatornimi obremenitvami na 1 m2 tal od 3 do 30 kPa. Velikost bremena je odvisna od razdalje vijaka, naklona stolpcev, talne plošče, načina konstrukcije, strukturnih značilnosti okvirjev.
  Gradnja monolitnega okvirja industrijske stavbe

Ko je najboljša izbira lahko temelj stakannogo tipa

Če iščete temelj, na katerem bi se lahko zanašali stebri, ki delujejo kot nosilna struktura stavbe, potem je lahko dobra podlaga za steklo. Pri gradnji stanovanjskih zgradb se praktično ne uporablja, vendar so lahko pri gradnji kmetijskih, industrijskih ali javnih zgradb dobra izbira.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty