sobota, 27 października 2018

Obloga opečne hiše

  Obloga opečne hiše

Kako opraviti oblogo opečne hiše

Za opeko opečne hiše boste potrebovali naslednja orodja in materiale: opeko, steklo iz steklenih vlaken, cement, pesek, vodo, apno za malto, membransko folijo, leseno letev, mozniki, sidrne vijake iz nerjavečega jekla, gradbeni nivo, polža, kladivo, lopatico.
  Obloga opečne hiše

Zunanji zaključek hiše: video

Če je stavba izdelana iz preproste opeke, nujno potrebuje zunanjo površino. To še posebej velja za silikatne opeke, ki običajno niso namenjene za delo na prostem, ker ima izrazito sposobnost vpijanja vlage. Najpogostejša možnost za dokončanje hiše preproste ali silikatne opeke je omet in kasneje barvanje s fasadnimi barvami. Mavec je pogosto kombiniran s stenskimi oblogami z naravnim ali umetnim kamnom, porcelanskim lončarjem ali drugim materialom, ki se soočajo. S kreativnim pristopom k tej vrsti konca lahko dobite zanimiv in edinstven videz fasade.
  Obloga opečne hiše

Kako obrezati zunanje stene vaše hiše?

Gradbeni trg ponuja ogromen izbor vseh vrst s katerimi se soočajo. To vključuje tiru, dekorativni teksturiran omet in leseno podlogo ter marmor (za ljudi, ki imajo sredstva).
  Obloga opečne hiše

Nasveti za boljše rezultate

  1. Za opečne obloge je najbolje, da uporabite cement brez dodajanja razredov PC 400 ali PC 500.
  2. Raztopino je treba razredčiti v majhnih delih, občasno premešati, tako da se ne strdi predčasno.
  3. Raztopini ne dodajte aditivov, ki vsebujejo sol, da bi se izognili belim stenam na steni.
  4. Bodite prepričani, da občasno preverite, kako gladko dobite zidar. Če želite to narediti, uporabite ravni in vodne črte, ki vam bodo v pomoč pri prepoznavanju odstopanj in odpravljanju napak.
Kot lahko vidite, ni težko samouničiti svoje hiše s katerimi se soočajo opeke.

Opečne opažne možnosti

Obstaja veliko vrst opečatenih opek, ki se razlikujejo po barvi, teksturi, površini in proizvodni tehnologiji. V skladu s tem je mogoče izbrati obrnjene možnosti v različnih arhitekturnih slogih.
  Obloga opečne hiše

Fundacija in sooča hiše

Ko zgradite novo hišo, morate na oblogo takoj postaviti varnostno rezervo. To je najlažji način za delo, saj bo temelj že omogočil, da se teža obloge naloži na to. Popolnoma drugačen položaj nastane z osnovo in njenimi sposobnostmi pri obnovi starih stavb. Preden nadaljujete na oblogo stare hiše, je priporočljivo opraviti študijo o stanju baze. Toda, kot je praksa v večini primerov med obnovitvenim delom, je podlaga potrebna za material obloge.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty