piątek, 26 października 2018

Vgradnja suhih zidov

  Vgradnja suhih zidov

7 skrivnosti, ki omogočajo visokokakovostno namestitev

Vgradnja suhih zidov omogoča dobesedno 1 dan, da funkcionalno razdeli življenjski prostor ali popolnoma preoblikuje izgled katere koli sobe. Stroški namestitve mavčnih plošč so nizki, vendar če želite prihraniti denar in si pridobiti zaupanje v kakovost opravljenega dela, lahko sami obvladate ta proces, tako da upoštevate podrobna navodila za namestitev Knauf drywall. Začetek.
  Vgradnja suhih zidov

Kako zmanjšati drywall?

Uporablja se za ta konvencionalni gradbeni nož z zamenljivimi rezili. List mora biti nameščen na ravno trdno površino. Svinec označuje rezilno linijo in rezanje zgornje plasti kartona z nožem. Po tem se lista premakne vzdolž zarezne črte na rob nosilca in se nežno prekine. Vrnitev lista v prvotni položaj, se obrne na rob in ovine. S druge strani je tudi karton, vendar ne skozi. Če zavrtite pločevino in ga premaknete na rob nosilca, ga lahko končno izrežete.
  Vgradnja suhih zidov

2. DIZAJN PARTIJ

2.1. Mavčne plošče sestava elementov po elementih so sestavljene v gradbenih pogojih in so sestavljene iz okvira, ki je obojestransko oplašen s listi iz mavca. Odvisno od števila slojev so pregradne stene lahko enojne ali dvojne.
  Vgradnja suhih zidov

Kako narediti lep strop mavčne plošče

Video tutorial po korakih prikazuje, kako namestiti dvostopenjski strop v kuhinji. Stretch stropi v kombinaciji z več ravneh mavčne plošče izgledajo lepo in impresivno. Pros: hitro so sestavljeni, ni treba nivelirati stropa, lahko vgradite razsvetljavo in prezračevanje, ne potrebujete višine stropne površine, okvir bo skril vse, ne potrebujejo posebnih kvalifikacij, lahko to storite sami, višina kuhinje ni precej zmanjšana.
  Vgradnja suhih zidov

Vgradnja suhih zidov: stropi, različni modeli

Gipsana mavčna plošča (GKL) je sodobno gradivo, ki se pogosto uporablja v stanovanjskih in nestanovanjskih prostorih v Moskvi in ​​drugod. Gre za konstrukcijo gostih kartonskih plošč in mavčne sestave z polnili, ki dajejo trdnost in trpežnost. Lahka, ognjevarna, okolju prijazna, je tudi enostavna za namestitev in vam omogoča, da brez težav rešite veliko težav med popravili. Mavčne plošče - stropi, predelne stene - omogočajo spreminjanje konfiguracije prostora, zaradi česar je priročnejša in udobnejša.
  Vgradnja suhih zidov

Elementi okvirja za montažo mavčnih plošč

Vsak proizvajalec suhih zidnih sistemov ponuja celovite rešitve za sklop kovinskih profilov za različne modele. Pri nameščanju mavčnih plošč so glavni elementi okvirja:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty