niedziela, 21 października 2018

Porcelan ploščice na stenah kopalnice

  Porcelan ploščice na stenah kopalnice

Kako položiti ploščice ↑

Najprej morate pripraviti in izravnati površino. To naredite, očistite, napolnite z barvnim valjčkom (to je še posebej pomembno za cement, omet in suhomontažo), nato pa kiti, glajenje gladilke.
  Porcelan ploščice na stenah kopalnice

Kopalnica ploščice

Kopalnica je kraj, kjer preživljamo veliko časa. Zasnova in notranjost kopalnice morajo izpolnjevati celoten seznam zahtev, ki jih ne boste zanemarjali, če samo zaradi svojega zdravja in osnovnega udobja. Znano je, da je keramična ploščica za kopalnico lepa in praktična rešitev, danes pa strokovnjaki priporočajo uporabo keramičnega granita za dekoriranje sob z visoko stopnjo vlažnosti. Kopalnica, ki je končana s keramičnimi ploščicami, rešitev ni poceni, vendar pa je v zadnjem času vse bolj priljubljena. To ni ravno tisto, kar so keramične ploščice v kopalnici in tukaj je zakaj.

Vsebuje keramični granit

1. Porcelanska lončevina - material ni poceni, zato je zaželeno takoj izračunati potrebno število ploščic. Za udobje lahko pripravite tloris in natančno izračunate stroške glede na shemo. Toda v vsakem primeru, kupite porcelan ploščic z rezervoarjem - del bo nujno šel na obrezovanje, kar je neizogibno pri vsaki namestitvi.
  Porcelan ploščice na stenah kopalnice

Različice dekoracije stene s porcelanskimi lončarji

Najpogosteje se material uporablja za dekoracijo kuhinj, kopalnic, javnih koridorjev in pisarn. Vendar obstajajo risbe in teksture, ki lahko okrasijo dnevno sobo, prostore v komercialnih in vladnih organizacijah. Cena na m2 porcelanastih ploščic različnih barv je približno enaka, tako da lahko v zasnovi preizkusite kombinacije, ne da bi vplivali na proračun. Tukaj je nekaj nasvetov:
  Porcelan ploščice na stenah kopalnice

Neuporaba porcelanega lonca v kopalnici

Porcelana ploščice, kot pravilo, je dražje od ploščic. To pravilo ne deluje vedno, toda najverjetneje boste plačali več za popravila v kopalnici iz porcelanega lončenja kot za popravila s ploščicami. Poleg tega včasih delavci za polaganje keramičnih granitov porabijo malo več denarja kot za polaganje ploščic.
  Porcelan ploščice na stenah kopalnice

Druga vprašanja o tej temi

  • Preselil se bom v novo stavbo (opeko). Medtem ko se stanovanje ni skrčilo, kaj material za dokončanje kopalnice? Pravijo, da ploščice ni mogoče takoj postaviti, potem pa kaj?

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty