wtorek, 23 października 2018

Analiza trga nepremičnin 2016

  Analiza trga nepremičnin 2016

Cene primarnega trga

Kljub dejstvu, da se je dohodek prebivalstva v zadnjem letu bistveno zmanjšal, se je povprečna vrednost transakcij na primarnem trgu leta 2016 povečala. To je bilo posledica dejstva, da je bil v letih 2014-2015 glavni cilj kupca prihraniti denar. Poleg tega ljudje neupravičeno pripisujejo. Kriza se je začela, mnogi so se odločili, da svoje prihranke vlagajo v nepremičnine, vendar niso želeli prevzeti hipoteke in zato so v skladu z obstoječim proračunom očitno iskali predloge.
  Analiza trga nepremičnin 2016

Nakup ali prodaja?

Toda trgi so trgi, konjunkture so konjunkture, in navadni človek mora poznati odgovor na dve posebni vprašanji. Prva je: ali je danes vredno prodati stanovanje, če je to potrebno? Navsezadnje, po takem upadu, se lahko trg začne hitro razvijati in bo kmalu ponovno vzpostavil svoj položaj, kot smo že videli v letu 2008. Potem je mogoče istega stanovanja prodati dražje.
  Analiza trga nepremičnin 2016

Najbolj pričakovani dogodki leta 2016 na trgu nepremičnin in njihov vpliv

Strokovnjaki so zbirali najpomembnejše dogodke, ki se pričakujejo v prihodnjem letu 2016, in napovedal njihov vpliv na ruski trg nepremičnin.
  Analiza trga nepremičnin 2016

Obseg ponudbe je rekord od časa pred krizo.

Po Metrium Group se je število stanovanj v prodaji poceni novih stavb v letošnjem letu povečalo za 80%, prodanih je bilo 14.000, v poslovnem razredu pa 43% (12.000 stanovanj). To pomeni, da so razvijalci dal na trg več stanovanj kot kdajkoli prej od leta 2009, in skoraj polovica od njih - dragi poslovni razred. Trg je prevelik.
  Analiza trga nepremičnin 2016

Zemljišče v Sočiju

Zemljišča v Sočiju so zelo priljubljena med tistimi, ki pridobivajo v komercialne namene, in med tistimi, ki želijo graditi svoj dom tukaj. Na tem segmentu trga nepremičnin je tudi širok izbor: s pogledom na morje ali gore. Dobičkonosna naložba bo nakup parcele za gradnjo stanovanjske hiše na njej, da bi ga v prihodnosti lahko zakupili.
  Analiza trga nepremičnin 2016

Prodaja in nakup stanovanj v Sočiju

V prodajo je bilo prodanih več kot 30 tisoč novih stavb v Sočiju. Približno polovica jih je že naročeno. Tradicionalno prevladujejo 1-sobno in 2-sobno stanovanje. Sekundarni trg nepremičnin ponuja približno enako število predmetov. Prevladujejo tudi 1 in 2 sobni apartmaji. Večina predlogov tako na primarnem kot sekundarnem trgu je osredotočena na osrednje območje mesta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty