niedziela, 21 października 2018

Elite koči vasi v Moskvi

  Elite koči vasi v Moskvi

Elite koči vasi v Moskvi in ​​Moskvi

Ali sanjate o domovini na ekskluzivnem projektu? Izkušeni strokovnjaki skupine Metrium z veseljem pomagajo pri izbiri predmeta zanimanja. Obstajajo gospodinjstva, ki se nahajajo na prostornih parcelah v vasi Pokrovsky Forest, Usovo, Parkville, Žukovo, Stolnoye, Gribovo, Belgijsko vas, francoska četrt itd.
  Elite koči vasi v Moskvi

Elite v bližini Moskve

Odkup domov v elitni vasi je dobra naložba osebnega kapitala. Ampak kako izbrati pravo hišo, ki bo ustrezala vsem vašim zahtevam in hkrati bo vedno tekoča na primestnem trgu nepremičnin?

Kratek pregled tržnih kočo naselja iz portal Cottage.ru

Trg kočijskih naselij se aktivno razvija - Moskovsko regijo zastopa več kot 350 vasi, od tega 70% v fazi izvajanja. Z razvojem primestnih nepremičnin postajajo nove smeri vse bolj priljubljene - poleg avtocest na Rublyovo-Uspensky in Novorizhskoye, je treba omeniti obetavne avtoceste Kaluzhskoye, Kievskoye in Simferopol. Pojavljajo se nove oblike vikendskih vasi - "oddaljene dachas", ki se nahajajo na precejšnji razdalji od mesta (več kot 80 km od Moskve obvoznice), predvsem "ekonomskega razreda".
  Elite koči vasi v Moskvi

Elite stanovanjsko naselje Rubin Estate - metropolitanska raven udobja na podeželju

V elitni kočo naselja v Moskvi, praviloma, velike hiše. In Rubin Estate ni bila izjema - površina stanovanj je od 380 do 740 kvadratnih metrov, notranji prostor pa je organiziran čim bolj funkcionalno. Na fasadni paleti prevladujejo mehki odtenki, ki popolnoma ustrezajo domovi elitne vasi v Novi Rigi v okoliškem krajinskem oblikovanju. Udobna lokacija hiš in velikega zemljišča daje občutek prostornosti.
  Elite koči vasi v Moskvi

Elite kočo naselje "Idila"

Če želite kupiti udobno hišo v bližini Moskve, bodite pozorni na gotovo vasico "Idyll". Na svoji uradni spletni strani so postavitve vseh hiš. Za prodajo doma po različnih cenah.
  Elite koči vasi v Moskvi

Elite koče vasi

Boste vedno bolj verjetno obiskali idejo o selitvi iz mesta, stran od mestnega prahu in vrveža? Luksuzni dvorec v naselju naselja - točno tisto, kar potrebujete. Lastna koča v predmestju se lahko uporablja tako za stalno kot začasno prebivališče. Luksuzni dvorec v elitni vasi - to je tudi donosna naložba v nestabilne gospodarske razmere.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty