czwartek, 1 listopada 2018

Car kiti doma

  Car kiti doma

Samodejno pripravo površine

Slikanje z navadnim akrilom ali "pod biserom" traja drugačno časovno obdobje. Ampak ne glede na to, kateri materiali naj bi se uporabljali, postopek barvanja avtomobila nujno vključuje površinsko obdelavo in zaščito kovin s premazom. Najprej govorimo o odstranjevanju rje in jo lahko odpravimo na naslednje načine:
  Car kiti doma

Izravnalni sloj za peskanje

Brušenje se nanaša bodisi ročno (z uporabo posebnega traku ali od papirja) ali z brusilnim strojem. Slednja metoda je bolj praktična in hitrejša, nekatere oblike pa je mogoče natisniti le ročno. Lopatico je treba sprati s topilom in krpo. Po poravnavi telesa ne sme biti korakov na meji plasti kitov, sicer se prašek enostavno ne lahko prelije ali skrči.

Torej, kiti avtomobil: priprava za polnjenje in barvanje.

Začnimo z dejstvom, da je površina skrbno pripravljena in očiščena iz korozije, spojena in pripravljena za gnetenje. Preden začnete, morate poznati glavno pravilo - debelina sloja kit ne sme biti večja od 2-3 mm, če boste morali uporabiti debelejši sloj, je bolje, da se obrnete na tuljavo ali sami odpravite napake telesa. Debela plast je povezana z neizogibno razpoko, ki se bo pojavila zaradi velikih notranjih napetosti. Pred nanosom vsakega novega sloja se prepričajte, da je prejšnja popolnoma suha.
  Car kiti doma

Priprava površine in polnilo

Pri čiščenju površine, ki je predmet slikanja, je potrebno začeti delo. Najbolje je, da je za to primeren topilo, ki bo takoj razmastilo področje, potrebno za delo. Potem ga moraš očistiti. V nobenem primeru ne smete položiti kiti na sijaj. Lahko ga uporabite z orbitalnim brusilnikom. Če se delo izvaja na težko dostopnih mestih, ga boste morali ročno izdelati z uporabo velikega brusilnika P60-P180. Sledi rji je treba obdelati s pretvornikom.
  Car kiti doma

Kako uporabljati kit na avtomobilih

Kiti se uporablja z gladkimi in lahkimi premiki od vrha do dna, v več korakih ne sme biti veliko kiti materiala. Kiti kiti prelijemo v tankih plasteh, tako da ne postane porozna in se ne preplaši. Po prebijanju več prestopov nadaljujte z mletjem.
  Car kiti doma

Car kit

Včasih obstajajo situacije, ko obstaja akutna težava pri takojšnjem popravilu avtomobila, vendar za takšne ukrepe ni sredstev. V tem primeru se morate zanašati samo na sebe. Za samostojno delo boste potrebovali naslednje lastnosti: potrpljenje, spretnosti in tudi najpomembnejše - čas. Kiti zahteva skrbno izbiro. Bolje je, da preživite čas, vendar dobili kakovosten rezultat. Tudi pritegnil pozornost epoksi kiti. Epoxy mešanica vam omogoča, da dosežete odlične rezultate pri popravilih avtomobilov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty