sobota, 3 listopada 2018

Višina 4-nadstropne stavbe

  Višina 4-nadstropne stavbe

Višina stropa v hiši lesa

Podedovali smo številne apartmaje iz sovjetske preteklosti. Hkrati je bil eden glavnih kazalnikov udobja doma vedno višina stropov - višja, bolj prestižna. Očitno je od tu prišla sodobna moda med bodočimi lastniki hiš od bara do visokih sob. Sanje sovjetskega državljana je stanovanje polne velikosti z visokimi stropi, ki so danes v koči danes pogosto uveljavljene. Vendar, kako upravičeno je želja po povečanju razdalje od tal do stropa in ali je vredno porabljenega denarja? Spravimo skupaj skupaj.
  Višina 4-nadstropne stavbe

Črpališče za gospodinjstvo naprave

Za napravo sistema za oskrbo z vodo v zasebni hiši lahko ustvarite hiše, kot je majhen vodni stolp, namreč, da namestite posodo na podstrešju. Izračunajte, koliko pritiska boste dobili. Za navadno hišo bo to malo več kot polovica ozračja in v najboljšem primeru. Ta pritisk se ne bo povečal, če se uporabi večji rezervoar.
  Višina 4-nadstropne stavbe

Izračun velikosti korakov in nagibi stopnic

Pri izračunavanju nosilnosti se elementi stopnišča delijo na statično določljive nosilce - konzolne ali enojne, in se izračunajo z uporabo ustreznih formul. Ker so lestve podvržene dinamičnim obremenitvam, se na togost nosilnih elementov naložijo večje zahteve: njihova deformacija ne sme presegati 1/400 razdalje. Obremenitve, ki delujejo na letenju stopnic in ploščadi, je treba zbrati z dodajanjem lastne teže konstrukcij in začasnih bremen: v stanovanjskih stavbah - 300 kg / m².
  Višina 4-nadstropne stavbe

Prva faza zlatih kupol LCD:

  • 8 zaprtih dvorišč
  • 4-nadstropne monolitne hiše
  • 1466 apartmajev
  • Višina stropa: 2,70 m
  • Vrtec z bazenom za 220 sedežev
  • Pisarna družinskega zdravnika
  • Trgovina z živili
Stanovanjski kompleks "Golden Domes" je kombinacija urbane udobnosti in življenja v naravi, pa tudi priložnost, da vsak dan uživate v prijetnem, dobrem sosedskem vzdušju!

Izračun kota strehe ↑

Brez naklona strehe na strehi se zberejo padavine. Izračun naklona daje natančno predstavo o višini, na katero je treba dvigniti greben, vam omogoča, da ugotovite količino materiala za streho, kako namestiti in hkrati izpolnjevati zahteve proizvajalca izbranega materiala.
  Višina 4-nadstropne stavbe

Polina, 1940. in vedno nasmejan pin-up

Polina upodablja dekle s plakat ali fotografijo v slogu pik-up. Vloga lutke s slike je, da se razveselite in vedno smejte. Zato se Polina nasmehne, pošilja zračne poljube in poskuša skriti strah pred višino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty