środa, 31 października 2018

Gradnja okvirja

  Gradnja okvirja

Kaj je zgrajena hišna hiša in njegove vrste, odvisno od materiala?

Pojem "okvirna hiša" je treba razumeti dobesedno. Stavba bo dejansko sestavljena iz notranjega okvira, ki bo s posebnimi materiali zaščiten od znotraj in zunaj. Za zunanjo in notranjo oblogo se uporabljajo oba pločevina (cSP, OSB in vezan les), kot tudi oblikovani (blok, stenska opaža ali imitacija bar). Notranji steni so napolnjeni s katero koli izolacijo - steklena volna, mineralna volna, polistirenska pena ali pena. Glavni nosilec stavbe je razdeljen na okvir, ki je lahko lesen in kovin, čeprav se prva možnost uporablja veliko pogosteje.
  Gradnja okvirja

Gradnja hišnega okvirja

30-40 dni po zaključku gradnje temeljev pričnemo pritrditi okvir spodnjega dela okvirja: plošče so pritrjene na vrhu temeljne površine. Lahko jih pritrdimo s sidri ali turboprojektom.
  Gradnja okvirja

KAJ JE 3D OKVIRNA TEHNOLOGIJA?

Patentirana 3D tehnologija gradnje hiše je energetsko učinkovita, močna stenska zgradba, sestavljena iz treh lesenih okvirjev, ki so med seboj razmeščeni. V agregatu gre za enotno togo prostorsko strukturo zunanjih sten, sloj-sloj, napolnjen z negorljivo bazaltno izolacijo. Med notranjim in zunanjim okvirjem je dodaten sloj izolacije vmesnega okvirja. Elementi zunanjih in notranjih okvirov niso v stiku med seboj. Zaradi tega je bila zamrznitev skozi stene popolnoma odpravljena.
  Gradnja okvirja

Izbira temeljev za okvirno hišo

Če želite postaviti prvi kamen prihodnjega doma, morate biti prepričani v moč in zanesljivost stavbe. Zato je treba temeljito pristopiti k izbiri razlogov. Torej, kakšna je osnova za izbiro okvirne hiše? Obstaja več možnosti, ki so primerne za prihodnjo moč hiše in geološke razmere mesta.
  Gradnja okvirja

Materiali za gradnjo okvirne hiše

Gradnja okvirnih hiš se šteje za najbolj ekonomično v smislu intenzivnosti materiala in intenzivnosti dela. Ob njihovi erekciji je potrebno 2-3 krat manj materiala kot pri uporabi, na primer, dnevnika ali palice.
  Gradnja okvirja

Izbira in namestitev osnove za okvirno hišo

Okvirne hiše imajo majhno težo, zato jim ni potrebno zgraditi težkih temeljev. Najpogosteje graditelji izbirajo kopel, kolono ali trakove. Na splošno je treba izbiro temeljev določiti s številom nadstropij stavbe in vrsto tal na dachi. Na primer, za eno zgodbo hiše je priporočljivo, da namestite stolpičasto strukturo na katero koli vrsto tal.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty