środa, 31 października 2018

Gradnja stanovanjskega območja

  Gradnja stanovanjskega območja

Gradnja stanovanjskega kompleksa "Solar Olympus" se nadaljuje z aktivnim tempom.

Za ta teden je bila zaključena izgradnja osmega nadstropja na osmem stopnišču, vhodi št. 4 in št. 5 pa se dvigujejo nad zemljo na nivoju 7. nadstropja. Nadaljujemo tudi z vezavo armatur za osnovno ploščo v stopnišču 1. Poleg tega v 2. in 3. vhodu potekajo dela za izgradnjo podzemnega dna (parkiranje).

Stanovanjski kompleks Mosfilmovsky

Nova poslovna stavba "Mosfilmovsky" se nahaja na zahodu Moskve v bližini Sparrow Hills in Botanični vrt. Nov stanovanjski kompleks v JSC se nahaja le 15 minut od postaje podzemne železnice Universitet. Kompleks je sestavljen iz osmih monolitnih hiš. Ena od pomembnih prednosti nove stavbe na Mosfilmovskoj ulici je lokacija ob metro postaji Ramenki (nekaj minut hoje).
  Gradnja stanovanjskega območja

Infrastruktura za otroke

Do sedaj so na ozemlju kompleksa nameščeni samo igrišča. Na skoraj vsakem dvorišču. Torej obstaja bogata izbira kraja, kjer se lahko igrate in pokažete majhne prebivalce "New Okhta". Omeniti velja, da je skoraj vsa igrišča ograjena z visoko ograjo. Zato je na območju igralnih območij udobno in ni vetra.
  Gradnja stanovanjskega območja

Stanovanjski kompleks "Novo mesto": filozofija udobja

Ta stanovanjska četrt nedaleč od trga Zanevskaya na Malaji Okhti se imenuje "Novo mesto" ne slučajno in ne zaradi zgovornega besedila. Res je veliko stvari na nov način. Na primer, med hišami ni poti - vse dostopne ceste in parkirišča so pod zemljo. Skupina stavb, kjer danes lahko kupite novo stanovanje, je predstavljena v letnem pregledu najboljših arhitekturnih projektov v Evropi.

Kaj je zgrajeno v "40 hišah"

To bo stanovanjska četrtina oblike gospodarnega stanovanja, ki ga lahko kupijo ljudje z nizkimi dohodki. Hkrati projekt zagotavlja optimalno raven udobja: opečne fasade, energetsko učinkovita okna, sodobna dvigala, dostopna sredstva za ljudi z omejeno mobilnostjo (rampe itd.). Načrtovana je visoka stolpnica, kjer je na voljo širok izbor apartmajskih prostorov s priročnimi, kompetentnimi postavitvami: od prostornih apartmajev do razpoložljivi studii.

Gradnja nizko rastočih stanovanj in novi standardi kakovosti življenja

Čeprav je gradnja stanovanj z nizko rastjo s tehničnega vidika preprostejša od stanovanj z visokim rastom, vsak investitor ne more zagotoviti privlačnosti takšnih nepremičnin za potencialne kupce. Dejstvo je, da je danes življenjski prostor zelo cenjen le, če so udobni življenjski pogoji združeni z določenim nizom storitev in dodatnimi udobja, prisotnostjo določene infrastrukture in urejenim območjem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty