sobota, 3 listopada 2018

Faze najema stanovanjske hiše

  Faze najema stanovanjske hiše

Kako je zagon nove stanovanjske stavbe

V preteklosti je bil proces prenosa hiše v obratovanje izveden na naslednji način: zgrajeno hišo je preučila komisija iz različnih vladnih agencij. V komisije so sodelovali strokovnjaki za arhitekturo in gradbeništvo ter gasilska in sanitarna kontrola. Ti strokovnjaki so preverili skladnost objekta z vsemi gradbenimi kodami in projektno dokumentacijo. Vsaka komisija je pripravila svoje mnenje o rezultatih pregleda. Posledično je postopek naročanja novih stavb let zapustil.
  Faze najema stanovanjske hiše

Faze tega postopka

Vse se začne z dokončanjem gradnje stavbe in polaganjem v njej vsa potrebna komunikacija. Šele potem zaposlijo delavci ZTI, nato pa izdajo tehnični potni list hiši. To je druga faza postopka za naročanje stanovanjske stavbe.
  Faze najema stanovanjske hiše

Naročilo in potrebni dokumenti

Glavne naloge v zvezi z vstopom v stanovanjsko zgradbo so dodeljene razvijalcu. Pri pristojnem organu mora vložiti izjavo in paket dokumentov, ki potrjuje skladnost stavbe, ki je bila naročena z veljavnimi predpisi. Samo v tem primeru se lahko izdela potrdilo o vstopu in izda potrebno dovoljenje.
  Faze najema stanovanjske hiše

Zagon novega objekta

Fotografija z wiprealtor.ru. Lastnik zasebne hiše v regiji Minsk se je obrnil na uredništvo TUT.BY. Stepan je dejal: da bi hišo začel delovati, je preživel skoraj šest mesecev. - Dejstvo je, da sem sredi novembra začel delati na tem področju in 22. aprila prejmem tehnični potni list, - pravi Stepan. Pomembna točka: v teh petih mesecih je človek izvedel postopek brez prekinitve in brez prekinitve dela.
  Faze najema stanovanjske hiše

Prenos hiše v uporabo in predaja ključev

Razvijalec določi datum dostave hiše na podlagi svojih načrtov za gradnjo. Po potrebi se to obdobje lahko prilagodi brez dogovora z interesnimi skupinami v večji ali manjši smeri. Vendar je rok za prenos ključev - obdobje, predpisano v pogodbi o udeležbi v kapitalu.
  Faze najema stanovanjske hiše

Organizacija gradbenega podjetja.

Prenos hiše v obratovanje | postavitev zasebne hiše v obratovanje | dajanje hiše v obratovanje naročanje hiše Kijev | zagon predmeta | zagon stavbe

Zagon, dajanje hiše v obratovanje, dajanje hiše v obratovanje Ukrajina, dajanje hiše v obratovanje Kijevu, dajanje hiše v obratovanje po poenostavljenem sistemu, dajanje hiše v obratovanje, omogočanje dajanja hiše v obratovanje, hišo v obratovanje dokumentov, dajanje zasebne hiše v obratovanje, zagon objekta, zagon stavbe, zagon stavbe

Verkhovna Rada Ukrajine 20.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty