sobota, 3 listopada 2018

Cena pletenja pribora

  Cena pletenja pribora

Izračun ojačitve za trakove temeljev

  1. Izmeri se oboda baze.
  2. Izračunana je dolžina notranjih sten (ležaj), ki bo stala tudi na nosilcu temeljenja.
  3. Določi se število palic v škatli (mrežica).
  4. Dobljeni podatki o prvih dveh točkah so povzeti in pomnoženi z rezultatom izračuna po zahtevku 3.
Kot primer bomo ugotovili, kakšno količino ojačitve je potrebno za podlago, če je hiša 6 x 6, z notranjimi stenami je 2, mreža je sestavljena iz 4 palic vzdolžnega prereza 8 mm.
  Cena pletenja pribora

Rebar tehnologija vezave

Pletilni pribor, ki se uporablja za izdelavo kovinskega okvirja za prelivanje temeljev. To je zelo pomemben postopek, saj je moč prihodnje gradnje neposredno odvisna od njenega izvajanja. Varjenje je bolj zanesljiv način, vendar vam omogoča, da dobite trdno povezavo. Obrtniki pravijo tudi, da je pod vplivom temperature motena struktura kovinske rešetke, zaradi česar je okrepitev bolj krhka.
  Cena pletenja pribora

Armature za temelj

Odvisno od tega, kako dobro bo podlaga, je odvisna stabilnost celotne zgradbe. Najpogosteje se pri gradnji traku temelj uporablja, zato je priporočljivo slediti izračuna ojačitve trakove temelje.
  Cena pletenja pribora

Ali moram pri Prominburgu naročiti obvezno vezavo na vezivo?

Imamo bogate izkušnje na področju gradnje in rekonstrukcije različnih objektov. Naši strokovnjaki so temeljito preučili tehnologijo, zato lahko nudimo visoko kakovost in jamčimo. Pribor, ki ga naročite od nas, cena katere bo nižja od cen drugih, se bo izvajala ob upoštevanju pogojev delovanja objekta. Ta pristop zagotavlja trajnost in zanesljivost dela.
  Cena pletenja pribora

Načelo delovanja kljuke za pletilni pribor

Ne glede na to, kakšna vrsta kramlja bo uporabljena pri delu, se za ustvarjanje okvira uporabi ena tehnologija, ki jo odlikuje preprostost izvedbe. Glavna stvar - izbrati pravo potrošno blago, vendar bomo v tem trenutku upoštevali spodaj.
  Cena pletenja pribora

Značilnosti uporabe pištole za pletilne armature

Ali lahko povsem zamenjam kaveljček?

Na vsaki lokaciji so mesta, kjer se več kot ena pištola ojačitve ne vzpenja, to so koti, določeni nosilci itd. Gradbena pištola je nenadomestljiva in učinkovita na tleh, stene od 2-3 m2. Včasih pospešuje monotono delo pletilcev. Obešeni delavec lahko vedno poveže vogale in težko dosegljiva mesta. Vedno lahko povežete spodnji ali drugi sloj ojačitve tako, da roko postavite s kavljem med vzvodom obloge, s pištolo pa je nemogoče.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty